2789
عنوان

هان مردم امروز دست مهدی صاحب الزمان بالاست 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 980 پست

🏝امام مهدي(عجل الله)

از ديدگاه #امام_هادی (علیهالسلام)

✨«هو الذي يجمع الکلم و يتم النعم، و يحق الله به الحق و يزهق الباطل، و هو مهديکم المنتظر».

✨«اوست که کلمه ي امت را يک جا جمع مي کند (وحدت کلمه ايجاد مي کند) و نعمتهاي الهي را کامل مي گرداند. و خداوند به وسيله ي او حق را پا بر جا و باطل را نابود مي سازد. هم او مهدي منتظر (سلام الله عليه) است».

📚 يوم الخلاص، ص ۴٠۴

#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

#لبیک_یا_مهدی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

#اللهمعجللولیکالفرج

یا عالی بحق علی عجل لولیک الفرج

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

جابربن عبد الله انصارى مى گوید :

از رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدم که به على بن ابى طالب(علیه السلام) فرمود :

اى على ، تو برادر و وصى و وارث و جانشین من در میان امت من در زمان حیات و بعد از مرگ منى . دوستدار تو دوستدار من و دشمن و کینه توز تو دشمن من است .

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#یاصاحبالزمان

#امام_زمان

#یاصاحبالزمان

🌠 پاداش محبت امیرالمؤمنین سلاماللهعلیه

🍃رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله فرمودند:

جبرئیل علیه السلام به من خبر داد که: مَثل محبّت علیّ بن أبیطالب سلاماللهعلیه میان مردم، همچون سوره توحید در قرآن است.

هرکس یک بار سوره توحید را بخواند، پاداش قرائت یک سوم قرآن را خواهد داشت و هرکس دو بار این سوره را بخواند، پاداش قرائت دو سوم قرآن، و هرکس سه بار این سوره را بخواند، پاداش کسی را خواهد داشت که همه قرآن را قرائت کرده است.

🍃حال محبّت علیّ بن أبیطالب سلاماللهعلیه این گونه است که اگر کسی او را به زبانش دوست داشته باشد، پاداش یک سوم امّت تو را خواهد داشت، و اگر کسی او را به زبان و قلبش دوست داشته باشد، پاداش دو سوم امّت تو را خواهد داشت، و اگر کسی او را به زبان و قلب و عملش دوست داشته باشد، پاداش همه امت تو را خواهد داشت.

📚 الفضائل، ص۱۱۲

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

امام باقر(علیه السلام) فرمود :

اسلام بر پنج پایه استوار شده است : نماز ، زکات ، روزه ، حج و ولایت و به هیچ چیز به اندازه آنچه در روز غدیر به ولایت تاکید شده ، ندا نشده است .

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت