2789
عنوان

هان مردم امروز دست مهدی صاحب الزمان بالاست 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 980 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم به امیرالمومنین حضرت امام علی علیه السلام فرمودند :

قسم به خدایی که جان من در قبضه قدرت اوست!

اگر این دلهره را نداشتم که مردم درباره تو غلوّ کنند، همانگونه که درباره عیسی غلوّ کردند،

درباره تو سخنی را میگفتم که از کنار هیچ مسلمانی عبور نمیکردی، مگر اینکه خاک زیر پای تو را برمیداشتند و با آن، تبرک میجستند.

📚اصول کافی ، ج ۸ ، ص ۵۷ ، ح ۱۸

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

سلامت باشید 🙏🏻🌱🌸

💚🙏🌟🫂🌸🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.