2789

آبگرمکنمون رادیاتش سوراخ شده پریروز مرده اومد ۴ تومن ازم گرفت درست کرد برد اورد بازم آب میداد دوباره برد اورد .باز دیروز صبحش شر شر اب میریخت باز اومد برد درست کرد.میبرد رادیاتور سازی جوش میداد

اومد بهم گفت رادیات ساز بهم کفته چرا انقدر خودتو خسته میکنی ولش کن ولی من بهش گفتم اخه خیلی بدبختن😒بعدش خواهرشوهرای نکبت عوضیم مراسم دارن خونه مادرشوهرم امروز همش میخوان منو تحقیر کنن وایستاد دیشب ده شب به شوهرم زنگ زدن بهش گفتن به زنت بگو بیاد😏

ولی از ک...ون بقیه جاریام میخورن چون اونا پولدارن با خانواده ان ولی من دارم با برادر بی عرضه اینا که حق خودشم نمیتونه بگیره جون میکنم و زندگی میکنم و خانواده امم داغونن من لایق نیستم

دیگه خسته شدم از بس مسیولبت همخ چی تو زندگی رو دوش منه

هر چی بشه خودم باید برم دنبالش با هر چی مرد اینجوری و اونجوری سرکله بزنم با تعمیر کارا

یک بار یه تعمیر کار نیاورده خونه هیچ چی رو نمیتونه درست کنه

پول نداره عرضه نداره لرثشو از خانوادش بگیره همه گرفتن این مونده

کارگری که میره من براش با منت خواهش جور کردم

خاله زنکه چرت و پرت میگه تو کارای زنانه دخالت میکنه

امروز خونسون مراسمه دیشب با اینکه دیر زنگ زدن میخواستم بخاطر دخترم که دوست داره برم دیدم داره سکته میکنه از ترس پس میفته، میگه زنگ بزنم ببینم مراسم ساعت چنده که یه وقت ما یه ربع زود نریم خونشون چون میدونه یه لقمه چش ندارن ببینن ما خونشون میخوریم ولی بقیه خواهرشوهرا و برادرشوهرا از دهن تا ک.و..ن میخورن همش اونجان

بعد همش بهم میگه به مادرم سر بزنیم یعنی از ساعت ۵ بریم تا ۷ زود برگردیم هیچی هم نخوریم خونشون

خیلی شرایط زندگیم بده

اگه یه خانواده درست حسابی داشتم یه لحظه نمیموندم

چون جهاز نداشتم مهریه هم ندارم اینجا مهر بت جهازه مطابقت داره

پول و طلا و پشتوانه هم ندارم کار و سوادم ندارم

ولی خیای عرضه دارم اگه جا داشتم حتا میرفتم کارگدی طلاق میگرفتم جا ندارم

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه مشگل جسمی ندارع

داره ولی شدید نیست که درمونده باشه

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

ازت اگه حساب مسبرهذقطع رابطه کنید با کل فامیل و نرید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خودت خیاطی چیزی بلد نیستی

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

چه واجبه تو با خانواده در ارتباط باشی ؟ یعنی بیشتر از این بهت بی احترامی بشه ؟ بعدشم چه ربطی به پول داره مگه شوهر شاهزاده سلطنتی کردی اون شوهرت بی عرضه است وگرنه این همه دختر فقیر زندگی عالی دارم چون شوهرشون پشتشونه قطع ارتباط کن با خانوادش

" دیدم که آدمی، اَز آدمی دریغ میشود "
از ادبیاتت جالت تهوع گرفتمایییی

ببین تو هیچوقت تو زندگیت موفق نمیشی

از من گفتن روزی یادم بیار

چون من الان خیلی انرژی منفیم زیاد بود با این حرفت دلم شیکست و انرزیمو روانه زندگیت شد

با دو نفر دیگه اینجور کنی زندگیت کلا میشه انرژی منفی

عزیزم خو اینجوری بهش نگوکنارش باش

بی عرضگیش ربطی به این مشکلاتش نداره

کسی میشناسم دو تا پا نداره ولی خیلی اقتدار داره

دیگه چقد کنارش باشم

کنار من الان خالیه

خودت خیاطی چیزی بلد نیستی

نه

ببین تو هیچوقت تو زندگیت موفق نمیشی از من گفتن روزی یادم بیارچون من الان خیلی انرژی منفیم زیاد بود ب ...

عیب نداره بزار زندگی من خراب بشه اما ادبیاتتو درست کن برای یه زن زشته

یعنی چی از اون جای جاری هام میخورن

خودت حالت تهوع نمیگیری که این جملاتو میگی؟

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....