اونوقت دایی ما از ترس زنش جواب سلام میخواد بده به آدم نگاه نمیکنه😂
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
ببین خانم من زبل تر از این حرفام شما هم کم هوش تر شما هم جنبه شوخی نداری بحث نکن منو اون خانوم داشتیم باهم شوخی میکردیم بیشتر اگه چشم هاتو باز میکردی استیکر هامون رو میدیدی هیچکس وسط بحث جدی استیکر نمیزاره
الان همسرت میخواد براش تالار بگیره ؟ یا مثلاً خیلی قراره به زندگیتون آسیب بزنه ؟
بچه ها معمولا دایی هاشون رو دوست دارن دختر خواهر شوهر من ۱۶ سالشه هنوز شوهرمو میبینه میشینه رو پاش
من دوست دارم چون خودم با دایی هام راحت نبودم داداشای خودمم راحت نیستن با بچه ها
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من خودم زندایی ام خودم جلو جلو میرم برای بچه خواهر شوهرم خرید میکنم خودمم دوتا بچه دارم ولی بچه خواهر شوهرم هم عاشقشم . با اینکه شاید با خواهر شوهرم خیلی اوکی نباشم ولی یاد گرفتم همه چی رو باهم قاطی نکنم اگه مثلاً من با خواهر شوهرم مشکل دارم چه ربطی به بچه داره