2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم صبح زنگ زد به شوهرم میگه ده روز مونده تا تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5488 بازدید | 160 پست

اونوقت دایی ما از ترس زنش جواب سلام میخواد بده به آدم نگاه نمیکنه😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها روز تولدشون ذوق دارن،،،،

بی خیال بچه ها رو وارد مشکلات بزرگتری نکنید

غریبه که نیست داییشه،،،

شما جرا بدت میاد؟ مگه به شما گفته برام کادو بگیر؟؟

داییشه دیگه از اون خواسته،،،،،

بنظرم خودت رو سبک نکن و دخالت نکن،،، ناراحتیت هم جلو شوهرت بروز نده

خیلی خام و نپخته هستی

ببین خانم من زبل تر از این حرفام شما هم کم هوش تر شما هم جنبه شوخی نداری بحث نکن منو اون خانوم داشتیم باهم شوخی میکردیم بیشتر اگه چشم هاتو باز میکردی استیکر هامون رو میدیدی هیچکس وسط بحث جدی استیکر نمیزاره

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

من باشم کلا دخالت نمیکنم(حالا مگه یه کادو چقد میشه، و اونم اینکه بنده خدا درخواست کرده)، البته اگه ازم نظر و همکاری خواستن کمک میکنم.

ولی خودم ابدا به بچه ام اجازه نمیدم، چنین رفتاری داشته باشه، و نسبت به دایی یا عمو یا کس دیگه انتظار داشته باشه.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
ببین خانم من زبل تر از این حرفام شما هم کم هوش تر شما هم جنبه شوخی نداری بحث نکن منو اون خانوم داشت ...

تو کم هوشی که هر حرفی میزنی بعد میگی شوخی کردم

زبل بودی میگفتی من چون داداشم دوست دارم زنشم دوست دارم

بعد نمیگفتی زن داداشم دزد داداشم

و من زنش ندادم مامانم زنش داده

تو کم هوشی که هر حرفی میزنی بعد میگی شوخی کردم زبل بودی میگفتی من چون داداشم دوست دارم زنشم دوست دار ...

گفتم که شما فرق شوخی و جدی رو هنوز نمیدونی پس بیخیال بحث با شما میشم

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

خب چه اشکال داره ؟

الان همسرت میخواد براش تالار بگیره ؟ یا مثلاً خیلی قراره به زندگیتون آسیب بزنه ؟

بچه ها معمولا دایی هاشون رو دوست دارن دختر خواهر شوهر من ۱۶ سالشه هنوز شوهرمو میبینه میشینه رو پاش

من دوست دارم چون خودم با دایی هام راحت نبودم داداشای خودمم راحت نیستن با بچه ها

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من خودم زندایی ام خودم جلو جلو میرم برای بچه خواهر شوهرم خرید میکنم خودمم دوتا بچه دارم ولی بچه خواهر شوهرم هم عاشقشم . با اینکه شاید با خواهر شوهرم خیلی اوکی نباشم ولی یاد گرفتم همه چی رو باهم قاطی نکنم اگه مثلاً من با خواهر شوهرم مشکل دارم چه ربطی به بچه داره