2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین این باکس ببینین

2213 بازدید | 22 پست

سلام اینو از یک کانال ارایشی سفارش میخوام بدم مارک میس رز به نظرتون برا خرید عقد عروس خوبه؟ 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی لوازم ارایشی و بگیر که همیشه استفاده میکنی اینا استفاده نمیشه 

اخه فقط سایه نیست 

رژ داره و رژ گونه و هایلایتر و پنکیک و مداد چشم و مداد ابرو و سایه ابرو و کانتورینگ و سایه چشم 

بعد همه اینارو استفاده میکنم یعنی اگه اینم نباشه تکی تکی باید بگیرم 

معمولا کیفیتشون خیلی پایینه بهتر جدا جدا بخری

نه کیفیتشو مطمئنم کانالیه که همیشه سفارش میدم لوازممو ازش هیچی بد نداشته تا حالا

اخه کیفیت نداره که  مثلا یه برند سایش خوبه یه برند پلت کانتورش و .... به نظر من اینجوری بگیری ...

اره ولی چیزایی که توش داره رو تکیشو گرفتم قبلا استفاده کردم همین مارک میس رز خیلی خوب بوده فقط پنکیکش و سایش معمولی بود 

اره ولی چیزایی که توش داره رو تکیشو گرفتم قبلا استفاده کردم همین مارک میس رز خیلی خوب بوده فقط پنکیک ...

اگه مارکش خوبه جایی که میخوای بگیری ازشم خوبه بگیر پس

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
اگه مارکش خوبه جایی که میخوای بگیری ازشم خوبه بگیر پس

برا خودم نمیخوام اصلا برا یک تازه عروس میخواستم بگیرم گفتم ببینم بگیرم براش یا نه اگه خوب بودم خودمم بخرم 😐😂

برا خودم نمیخوام اصلا برا یک تازه عروس میخواستم بگیرم گفتم ببینم بگیرم براش یا نه اگه خوب بودم خودمم ...

😂😂😂😂😂حله پس بگیر من که اینو کادو بگیرم استفادم نکنم ذوق میکنم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند