2789
عنوان

تا حالا شوهرتون بهتون گفته اگر طلاق بگیری به قتل میرسونمت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست

شوهر من برعکس تو گیر میده حتما حجابت کامل باشه

ولی به رفت و امد و دوست و بیرون کاری نداره

اما یه ذره موهام بیاد بیرون با اخم نگاه میکنه که بپوشون

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شوهر من برعکس تو گیر میده حتما حجابت کامل باشه ولی به رفت و امد و دوست و بیرون کاری نداره اما یه ذره ...

من اصلا شال سرم نمیکنم ولی فقط باید با خودش باشم یه بار رفتیم دم سوپری بعد تلفن شوهرم زنگ خورد یک ربع داشت با تلفن حرف میزد منم خسته شدم از ماشین پیاده شدم که خودم برم داخل سوپری چشمت روز بد نبینه پیاده شد یه داد وحشتناکی زد که از ترس پریدم تو همون ماشین ببین من حتی داغون ترین حق هارو ازم گرفته

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا شال سرم نمیکنم ولی فقط باید با خودش باشم یه بار رفتیم دم سوپری بعد تلفن شوهرم زنگ خورد یک رب ...

یکبار بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه

تو ارومی و ارامش حرف بزن نه با دعوا و بحث

شاید اگر روسری بزنی حساسیتش کمتر بشه

ببین چیه ته دلش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یکبار بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه تو ارومی و ارامش حرف بزن نه با دعوا و بحث شاید اگر روسری بزن ...

حجاب امتحان میکنم ببینم بهتر میشه ممنون

شوهر منم بله ولی فقط به خاطر خونه ی که بنامم زده ،وگرنه فکر نکنم مشکلی با طلاق داشته باشه خونه رو پس ...

اگر شوهرت خوبه زندگیت بکن

وقتی همه چیزی خوبه کنار بیا بیخیال تاپیک بغلی شوهرش کلا سیب زمینی پیلزم نمیخوره مشکل تو در برابر مشکل اون هیچه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

خب چرا به فکر جدایی افتادی ولی به فکر این نیستی برید مشاوره؟ طلاقو بذار آخرین مرحله

عزیزم من طلاق نمیخام زندگیم خیلی خوبه راضیم ولی خوب آخه تا در حیاط نمیتونم تنهایی برم حس میکنم داره بهم توهین میشه

عزیزم من طلاق نمیخام زندگیم خیلی خوبه راضیم ولی خوب آخه تا در حیاط نمیتونم تنهایی برم حس میکنم داره ...

بیخیال بابا همین که هر جا بخوای بری خودش ببره خوبه دیگه

بیرون چخبره مگه هیچی نیست جز گرما و ادمای گرگ صفت

چند وقته ازدواج کردی اکثر اینجور مردا بعد یه مدت بهتر میشن یکم باید اعتماد کنن نمیدونم قضیش از کجا ا ...

من نزدیک ۴ ماهه عروسی کردم

زندگیم خیلی خوبه ولی خوب نمیزاره با هیچ دختری حرف بزنم یا بیرون برم یا نمیزاره اصلا در خونه رو باز کنم دوربین تو خونه گذاشته این چیزها اذیتم میکنه حس میکنم توهین میشه بهم

بیخیال بابا همین که هر جا بخوای بری خودش ببره خوبه دیگه بیرون چخبره مگه هیچی نیست جز گرما و ادمای گر ...

شما متاهلی عزیز دلم؟