2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اتفاقا دخترا عاشق کسی میشن که بهشون توجه کنه و احترام بذاره

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

ریشه در کودکی داره تا حدودی اکثر افراد کودکی سالمی نداشتند و در نتیجه اون ملاک هاشون هم عوض میشه ولی جدا از اون انسان های کمی هستن که قدردان خوبی که بهشون میکنی باشن چون تو خانواده یادنگرفتن و اینم یه چیز خیلی معموله دیگه ادم چیزی که داره رو حساب نمیکنه میره دنبال چیزی که نداره میگه اون ادم خوبه که هست شاید من اینقد خوب باشم که اون در شان من نباشه خلاصه بحث بحث اصالت ادماس ادم بی اصالت هوا ورش میداره

کلا آدما دنبال چیزی میدوئن که خودشون عاشقشن، دلیلشم واضحه چون اونی که دنبال توئه احتمالا ملاکهای تو رو نداره، تو ملاکهای اونو داری که عاشقت شده، و کسیکه عاشقشی قاعدتا همونیه که باب دلته وگرنه چشمتو نمیگرفت.

مفهوم؟

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

ب عنوان زنی که خیانت و همه چی دیدم از خودم کمتر ازدواج کردم مطلقه خودم مجرد و خوشگل بودم تو سن پایین عجله کردم قانع شدم مهریه کم تعیین کردن چن به زن قبلی دوران عقد مهریه داده بود طلا نیاوردن ترسیدن دنبال نقشه بودن احساس نداشت با عشق رفتم با همه چیزیش ساختم زن قبلی بدترین بلا رو موقع مهریه سرش آورده بود این بار عاشق بود و دوباره آورده بود خونش اینبار با برادرش اومده بودن زده بودن و مهریه و طلا برده بود باز عاشق اون بود حسرت اونو داشت منو گرفت فکر اونو داشت با خونوادش به جون من افتادن طلاق گرفتم عاشق نشین برا هر کی فداکاری نکنین