2789

من میزنم

پیانوی اعصاب بابام

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بفرما

عزیزم من مبتدی هستم میخوام شروع کنم برم کلاس

الان نمیدونم چه پیانویی بخرم برای خونه

مدل یاماها 145 میخواستم بگیرم ولی خیلی گرونه 280تومنه مدلای ارزون ترم هست 110 تومنی اما میترسم بیخود باشه

چیکار کنم راهنماییم میکنی ؟

بله

مدل یاماها 145 میخواستم بگیرم ولی خیلی گرونه 280تومنه مدلای ارزون ترم هست 110 تومنی اما میترسم بیخود باشه

جان

جان

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

عزیزم من مبتدی هستم میخوام شروع کنم برم کلاسالان نمیدونم چه پیانویی بخرم برای خونهمدل یاماها 145 میخ ...

مدلp225یاماها بگیر عزیزم

بلع فرق دارن و زمانی که شما پیشرفته پیشی از یسری امکانات جا میمونی

تاچ صدا ها قدرت صداها

جنس کلاویه ها

همه شون متفاوته

ولی اگر بودجه نداری اشکال نداره

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

عزیزم من مبتدی هستم میخوام شروع کنم برم کلاس الان نمیدونم چه پیانویی بخرم برای خونه مدل یاماها 145 م ...

نمیدونم عزیزم من کلاس نرفتم و اصلا ندارم خیلی وقت پیش هم پیانو هم گیتار از یه آقا که تو کار موسیقی بود یاد گرفتم

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

جان

عزیزم من مبتدی هستم میخوام شروع کنم برم کلاسالان نمیدونم چه پیانویی بخرم برای خونهمدل یاماها 145 میخ ...

یاماها p45 مناسبه عزیزم

فعلا هزینه ای برای کابین پیانو نده اگر گرون هست برات

و اینکه اگر پیش زمینه ای کلا نداری

اول یک ماهی برو کلاس و از پیانو همونجا برای تمرین استفاده کن

اگر علاقه داشتی بعدش بخر

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

شما پیانیست هستی ؟ یاد گرفتنش خیلی سخته ؟

استاد موسیقی هستم

هرسازی سختی داره هر سازی منتهی فقط و فقط تمرین و صبر میتونه از شما نوازنده بسازه تمرین مهم ترین چیزه

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️