2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16788 بازدید | 202 پست

از کجا میدونی ک بابات نمیدونه و از درد آبرو هیچی نمیگه ؟

همینه ک میگن ندونستن نعمته تا دونستن یه سری چیزا

مادر و پدر و فرزند مث در مسجد اند نه میشه کند نه میشه آتیش زدش

کاربرسابق (هبچ) و( مودی69) هستم🤍 یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

نمی دونم چی بگم همین هفته پیش تو شهرمون یه پسری که مادرش باهاش رابطه داشت رو به قتل رسونده بود اعدام کردن پسره ۲۰ سالش بود و خواهرش پیام های اینجوری دیده بود وبه برادرش گفته بود اونم یا دوستاش رفته بودن سراغ اون اقا تو درگیری کشته شد واین بچه هم اعدام بیچاره پدرشون چه زجری کشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب به مادرت مستقیم بگو من متوجه خیانتت شدم بهتره خجالت بکشی و تمومش کنیاگر به خودش نیومد به بابات بگ ...

آخه نمیتونم بگمم من چراشو خودمم نمیدونم برم بهش چی بگم الان ..وای

چه تاوانی ؟ دارم میبینم آدم هایی که خیانت میکنند خوش و شاد و بهتر زندگی می کنند اصلا دنیا جای آدم بد ...

تو ندیدی شاید نمیخاستی ببینی شاید ظاهرشو دیدی ...همین مادرش از شکم سیری خیانت نکرده ته دلش عقده هایی بوده ک رفته تو این کار ولی خیانت تاوان بد داره شک نکن

آخه نمیتونم بگمم من چراشو خودمم نمیدونم برم بهش چی بگم الان ..وای

میدونه مضطربی خجالت زده ای استرس داری باور هات به هم ریخته اما به مامانت بگو من متوجه زنایی که داری میکنی شدم و این کارت توی روحیه ام و باور هام تاثیر گذاشته دیگه نمیتونم به چشم قبل ببینمت فقط اومدم بگم اگر ذره ای من برات ارزش دارم دست از اینکارات بکش

خب مگه تاوان رو خدا مشخص نمیکنه ؟چرا این کثافت ها که در حال گند زدن به دنیا هستند خدا جلوشونو نمیگیر ...

نمیدونم من هم یه نمونه دوروبرم دیدم یکی که مقیدبودخیانت کردچه بلاهاکه سرش نیومدوتوبه کرد

اون یکی به هیچی اعتقادنداشت الانم داره زندگیشومیکنه وهیچیش نشد