2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16788 بازدید | 202 پست
توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم رفتم به مرده پیام دادم الان منتظرم سین کنه برم پاک کنم یا نه

والا زیاد بلد نیستم نمیدونم درست یا نه اگمیدونی تهدید چیزی کن ب مرده بکو من شوهرشم میام پیدات میکنم از این جور چیزا شاید رابطه شون قط بشه

بنظرت چند وقته

اولین کاری ک بکنی

سر فرصت از همه پیاماشون اسکرین و عکس بگیر داشته باشی ولی بنظرم نگو به کسی

میدونم قلبت داره خونریزی میکنه

ولی یا باید زندگیو جمش کنی

یا شاهد بیشتر شدن ماجرا باشی

انتخاب با خودته

چند وقته باهمن

بنظرت مشکلی هست ک اینکارو کرده؟

رفتارش با تو چجوریه؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه تاوانی ؟ دارم میبینم آدم هایی که خیانت میکنند خوش و شاد و بهتر زندگی می کنند اصلا دنیا جای آدم بد ...

عزیزکسایی تاوان میدن که اعتقاددارند نه اون حرمزاده هایی که شمامیگی اوناروزبه روززندگیشون بهترمیشه

توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم رفتم به مرده پیام دادم الان منتظرم سین کنه برم پاک کنم یا نه

عزیزم بذار بهت بگم چیکار کنی برو ببین تو چه برنامه ای صحبت میکنن اگر تلگرامه یا ایتاس یا روبیکاس با موبایل خودت وارد ایدیش شو

چه دنیای بدی قدیما پدر ومادرا نگران خطا رفتن بچه ها بودن این روزا برعکس شده 🥲 کاری نمی تونی بکنی مگه مامانت بچه هست وقتی خودش شعورش نمی کشه نباید دست از پا خطا کنه ، پدرت چطور ادمی هست

خیلیییی دارم میشکنممم از تو دو ساعت نشستم دارم دیوانه میشم

ببین مادرت مسئول کارهای خودشه و هر کسی ممکنه خطا کنه دیگه نرو سر گوشی و دعا کن خودش برگرده

و هم سعی من بهش نزدیک بشی و حتما خودت هم برو پیش مشاور

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چی گفته بودن مگه داخل پیاما؟

کلی پیام عاشقانهه... مامانم بهش گفته بود ..تو منو فقط به خاطر رابطه خواستی اونم میگفت نه اونجا فهمیدم..رابطه داشتن دارم میمیرم از ترس

عزیزکسایی تاوان میدن که اعتقاددارند نه اون حرمزاده هایی که شمامیگی اوناروزبه روززندگیشون بهترمیشه

خب مگه تاوان رو خدا مشخص نمیکنه ؟

چرا این کثافت ها که در حال گند زدن به دنیا هستند خدا جلوشونو نمیگیره