2821
2789
عنوان

نی نی یار ازت ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست
سلام سایت به روال قبل برگشته عزیزم.اگر تاپیکتون موری داشته باشه بسته میشه یا قفل میشه

حذف تاپیک هم درست شده؟؟؟ و اینکه میتونیم در طول روز 6 تاپیک بزنیم؟؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

سلام سایت به روال قبل برگشته عزیزم.اگر تاپیکتون موری داشته باشه بسته میشه یا قفل میشه

میشه پروف من رو تایید کنی

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

من چند دقیقه پیش می خواستم امتحان کنم نشد بیش از از ۲ تا بزنم.

شاید الان با شروع روز جدید بشه شاید هم نه !

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میشه سهمیه تاپیک هارد به همون ۷ تا برگردونید؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلاممن چند دقیقه پیش می خواستم امتحان کنم نشد بیش از از ۲ تا بزنم.شاید الان با شروع روز جدید بشه شای ...

* بیش تر

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مورد 6 تا تاپیک هم داره رسیدگی میشه.حذف تاپیک طبق روال قبل روزها و ساعات اعلام شده انجام میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام

۶ تا بود قبلا.

سلام حذف تاپیک به روال قبل هستش؟؟؟

بله عزیزم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

مورد 6 تا تاپیک هم داره رسیدگی میشه عزیزم