ب اعتقادات همیدیگه احترام بزاریم هر کس دوست داره هرجور دوست داره زندگی کنه تا کی اخه فوضولی بد دهنی حرفم با اون آدم هاست ک از پست و مقامشان دارن سو استفاده میکنن اه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پز دادن خیلی حرکت چیپ و ضایعی هست ... هر چه قد رهم که بپیچینش لای زرورق طرف مقابل احمق نیست .. پس پز ندید .. اگر خوبی ای باشه خودش مشخص میشه ..نیاز به فریاد زدن نداره
ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
وقتی سر چهارراه پشت چراغ قرمز ایستادیم تو ماشین همو نگاه نکنیم.زل نزنیم.از زل ...
آاااای گفتی
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
واقعا چه دلیلی داره ؟ این دخالت کامله... مخصوصا سر کلاس که معلم ها ازشون میپرسن. اولین روزمدرسه بچه ...
جدا از توضیح به دیگران متنفرم...چرا باید برای بقیه جنسیت بچه مو بگم؟؟؟طرف از راه میرسه میگه سلام خوبی رفتی سونو جنسیتت چی بود دوس دارم بگم به تو چه هر چی هست من دوستش دارم
دقیقا شغل پدر و همسر هم همینطور هر جا لازم باشه آدم خوش میگه دیگه
اگر کسی حیوون خونگی نگه میداره قطعا بهش علاقه داره. در نتیجه اه اه و پیف پیف نکنیم و عقیده مون رو برای خودمون نگه داریم و نهایتا اگر دوست نداریم خونه اش نریم و با این کار خوشحالش کنیم
اگر دیگران یه کار زیبایی کردن بهشون نگیم اهه مگه فلان کار مذهبی رو نمیکنی که فلان کار زیبایی رو کردی وای وای !!!
به اعتقاد و افکار و نظرات هم احترام بگذاریم حتی اگر واقعا غلط باشه اگر انتقادی داریم مودبانه مطرح کنیم اگر دیدیم مخاطب دلش نمیخواد تو اعتقادش نظرش دخالت بشه عذرخواهی کنیم و بحث و خاتمه بدیم مدام با عناوین قضاوت نکن !تهمت نزن سعی نکنیم حس گناه به دیگران تحمیل کنیم ....
این مورد نمی دونم با فرهنگی هست یا نه ...شایدم فضولی میکنم اما میخوام بگم که .
لطفا محوریت زندگیتون رو از روی بچه ، شوهر و.. بردارید و خودتون رو محور زندگی بدونین ..برای شادی پیشرفت ، خوشبختی و سلامتی خودتون برنامه ریزی و تلاش کنید ..
اول خودتون بعد عزیزانتون
ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر