2821
2789
عنوان

خواستگار

209 بازدید | 17 پست

سلام

شما باشید با این شرایط ازدواج میکنید؟

خودم ۲۱ سالمه دانشجو دکتری داروسازی دانشگاه تیپ ۱

چهرمم متوسط رو به خوب

طرف مقابل ۲۸ سالشه دانشجو دکتری معماری دانشگاه آزاد

شاغل تو هنرستان ( یعنی فرهنگی هست )

و تو دانشگاه هم حق التدریس هست

تهران یه خونه کوچیک داره اصفهان یه خونه بزرگتر داره

ماشینش هم جک

چهرش معمولی کاملا

سن ۲۸

نظرتون چیه شما باشید ازدواج میکنید یا رد میکنید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگ عاشقش باشم اره

وگرنه زوده واست هنو بیخیالش

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

چرا که نه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بستگی داره از شخصیتش و کلیت چیزی که هست خوشت بیاد یا نه وگرنه به نظر منم زوده سنی نداری چون دانشجو هم هستی ازدواج یکم از درس دورت میکنه مگر به قولی طرف رو ببینی خیلی شخصیت و اخلاقش باهات سازگاره که بهتره از دستش ندی

معماری که رشته نون و ابداری نیس حتی دکتراش،اون حق تدریس هم با این کلاسای مجازی و وضعیت دانشگاه ها رو هواس بنظرم این رشته و این شغلا اصلا ثبات کار و درآمد نداره این اقا،روی شغل و درآمدش بیشتر دقت کنن،چون فقط اینا رو ازش گفتی بدون اینا چیز خاصی نیس الان دیگه همه مهندس و دکتر هستن ولی مهم اونه که کی درآمد و امنیت شغلی بهتری داره والا شغلای فرهنگی شما معلمی رو نگاه کنی بیچاره ها پول توجیبی یه بچه هم بهشون نمیدن الان.

نکن بمون کِیسِ بهتر میاد پشیمون میشی من توی خانوادمون همه جا کلی دختر دیدم که ازدواج کردن و زندگیشون چی شد پس خودم میدونم چی دارم بهت میگم..

تو دانشجوی دکتری داروسازی هستی میدونی یعنی چی؟😐

دوفردا دیگه داروساز بزرگی میشی پولدارمیشی آدمای بهتر سر راهت قرار میگیرن از اونطرف من ۲۳ سالمه دوسال پیش پسرایی واسم جذاب بودن که الان نیستن سن ازدواج الان دیره اگه مجبور نیستی و خانوادت اصرار ندارن که ازدواج کنی نکن خواهشا..

بچه دار هم که بشی باید خونه بمونی بچه داری کنی تورو خدا نکن اصلا ازدواج اشتباه محضه در این دوره و زمونه