2789
از چه رفتاریش بدت اومده ؟

ما دوست بودیم ولش میکردی پیش من بود صبح منو میرسوند سرکار بعد ظهر میآورد شب به بهونه پیاده روی باز میومد پیشم

هیشکی اونموقع ها زنگ نمیزد

الان زنشم کارش سنگین تا ۵صیح سرکار تا ۷ شب

خودمم میفهمم هرشب نباید همو ببینیم ولی وقتی خونه ما میاد تو هفته ی بار خودش بی قرار که بره یا مامانش زنگ میزنه کجایی

انگار ن انگار زن گرفته خیلی وقته انگار با هم حرف نزدیم

تا حرفم میزنم مقصر کامل من میشم

تازه میفهمم ی متاهل میگفت ازدواج کردم ولی تنهام یعنی چی ...

وسایل خونمو چیدم من نمیدونم مامانشه عمشه باباشه کیه ک از سلیقه من خوشش نمیاد هی ب این میگن انقدر بچس از رفتارش خسته ام مثل ی مرد رفتار نمیکنه بگه سلیقه خانومم اینه

هیچ حرفی ب من نمیزنه ها فقط مثلا میگه فلانی مبل ساده گرفت انقدر میگه ک خستم میکنه من متوجه میشم یکی بهش گفته این چرا دو رنگ گرفته

ما دوست بودیم ولش میکردی پیش من بود صبح منو میرسوند سرکار بعد ظهر میآورد شب به بهونه پیاده روی باز م ...

بهش نگفتن، شوهرت خودش شروع کرده کرم ریختن اونم که میگی مادرش زنگ میزنه شوهرت خودش بهش گفته زنگ بزن

باهم تیم شدن

احتمالا ساده ایی و سیاست نداری مردو پررو میکنی که فکر کنه سرتره و ارزشش بیشتره

شوهرت احساس کرده خیلی با ارزشتره و حیف شده

ساده ایی همین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش نگفتن، شوهرت خودش شروع کرده کرم ریختن اونم که میگی مادرش زنگ میزنه شوهرت خودش بهش گفته زنگ بزن ب ...

وقتی دونفری پیش همیم خیلی نازمو میکشه قربون صدقم میره

گیج شدم واقعا

وقتی دونفری پیش همیم خیلی نازمو میکشه قربون صدقم میره گیج شدم واقعا

خواهر بجای خرافات برید مشاور مردا سیاست دارن مثل زنا خودشونو سریع لو نمیدن تظاهرو بلدن تا بهونه دست کسی ندن

نقشه میکشن