مهردادممم مدیر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 عنوان اهل مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 231 پست خوشحال میشم مشاعره کنیمدر حد توان بداهه میگم🌸 1405/03/12 | 10:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 قشنگ با فضا سازی زیبا 🌸🌸👏👏 راه را تا اخرش پیموده ام بی تو اما این مسیر بی حس بوَد ای سراسر ذو ... نگاه شما زیباست و سپاسدر هوای تو نفس می کشم و جان دارم من به این عشق که دادی به من ایمان دارم با تو حالِ دلِ من خوب و غمی در من نیستهر از حسِ خوشی هست ، فراوان دارم #بداهه#غزلبانو ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 نگاه شما زیباست و سپاسدر هوای تو نفس می کشم و جان دارم من به این عشق که دادی به من ایمان دارم با تو ... ☺️🌸🌸🌸🌸می در لب و لب بر لب عشق اندر قلباین همه که تو بمن دادی و من آن دارمبداهه
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 ☺️🌸🌸🌸🌸 می در لب و لب بر لب عشق اندر قلب این همه که تو بمن دادی و من آن دارم بداهه مثل باران بر کویر قلب من باریدی و جان گرفتم ، زندگی در جسم من معنا گرفت نور بودی در دلِ تاریکیِ شب های من ترس را از این منِ آشفته ی تنها گرفت #بداهه#غزلبانو ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 مثل باران بر کویر قلب من باریدی و جان گرفتم ، زندگی در جسم من معنا گرفت نور بودی در دلِ تاریکیِ شب ه ... خیلی زیبا 🌸🌸☺️ترس من آن روزهای بی توبودجانِ من کندی و رفتی از وجودترس منشب های تنهایی وغمآسمان چشم من بی تو کبودبداهه
iranaetemadamini عضویت: 1404/11/14 تعداد پست: 106 نیست به دل شور و شعف خزان فقط خزان دوستدر ادامه شعرتونبداهه تو می خوری به مجلس بر خاک جرعه ریزی من خاکِ خاک باشم کز جرعه یابم افسر من تو ایران زندگی میکنم ولی دلم برای ایران تنگ شده، بغضی به وسعت میهن(مادرم ایران) درخواست دوستی هیچکس پذیرفته نمیشود سوالی داشتین کامنت بزارین S
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 خیلی زیبا 🌸🌸☺️ترس من آن روزهای بی توبودجانِ من کندی و رفتی از وجودترس منشب های تنهایی وغمآسمان چشم ... سلامدنیا برای عشق من و تو جهنم استشاید بهشت، جای مناسب تری بود...بداهه
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 تو می خوری به مجلس بر خاک جرعه ریزی من خاکِ خاک باشم کز جرعه یابم افسر سلامروزی که چشم من به نگاهت روانه شدآن روز، روز مردن این قلب زنده بود...بداهه
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 سلامدنیا برای عشق من و تو جهنم استشاید بهشت، جای مناسب تری بود...بداهه چه قشنگ ☺️🌸در حسرت آن دم که تو خندیدی و من همبا کل وجودم به تماشای توبودمبداهه
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 تو می خوری به مجلس بر خاک جرعه ریزی من خاکِ خاک باشم کز جرعه یابم افسر قشنگ بود مرسی ☺️🌸راز شدی در دلمبی تو سرار غم امکاش عیان بود عشقکاش شود همدممبداهه
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 چه قشنگ ☺️🌸در حسرت آن دم که تو خندیدی و من همبا کل وجودم به تماشای توبودمبداهه متشکرم؛ لطف داریدمستم به تماشای لب و خنده ی رویتبا مهر تو، حسرت نشود علت دوری...بداهه
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 قشنگ بود مرسی ☺️🌸راز شدی در دلمبی تو سرار غم امکاش عیان بود عشقکاش شود همدممبداهه راه دلم بوده ایماه شبم گشته ایآه به درد فراقدور شدی؛ رفته ایبداهه
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 متشکرم؛ لطف داریدمستم به تماشای لب و خنده ی رویتبا مهر تو، حسرت نشود علت دوری...بداهه قشنگ و روان ☺️🌸یاد تو شده همدم و همراه دل منبا عشق تو هر روز کنم سخت صبوریبداههدر ادامه شعرتون
مهردادممم مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 1858 راه دلم بوده ایماه شبم گشته ایآه به درد فراقدور شدی؛ رفته ایبداهه خیلی خووب 🌸☺️از دل من نه هنوزاز نگه من چراای همه ی هستی امنیست شدم، جان بیابداههدر ادامه شعرتون
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 قشنگ و روان ☺️🌸یاد تو شده همدم و همراه دل منبا عشق تو هر روز کنم سخت صبوریبداههدر ادامه شعرتون در ادامهیارا تو چرا سخت کنی صبر و صبوری؟آنکه شده مبهوت تو بس سخت، منم من
قاصدکی_در_رویا عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 36 خیلی خووب 🌸☺️از دل من نه هنوزاز نگه من چراای همه ی هستی امنیست شدم، جان بیابداههدر ادامه شعرتون آمده ام پیش تودر زده ام؛ باز کنپشت در افتاده امکوک مرا ساز کنبداهه