2789

اصلا دیدید موهای کسی برگرده؟؟؟ خیلی غصمه هبچوقت کف سر وخط سرو اینچیزارو نمیدیدم

دکتر گفت تنبلی تخمدانه

حالا اگ چیزی میدونید بگید

اگر درمان کنی احتمالا شصت درصد برمیگرده واسه من اینطوری شد. دیگه حسرت اون موهای نوجوانی برام موند اما اللن نسبت به سنم بدک نیست

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه درمانی منظورته

درمان تنبلی. امضام

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نمیدونم چرا مدتیه همه دچار ریزش مو شدید شدن از جمله خودم اکثرا میبینم کف سرشون خالی شده ...

نه بابا دور و بریای من که همه، موهاشون افشون و پرپشته لامصبا ،حالا من موهام شده یک پنجم قبل چسبیده به تخت سرم

اره با کنترل تنبلی تخمدان و تنظیم هورمون هات موهات هم در میادسعی کن حتما اگر اضاف وزن داری حتما وزن ...

یه دکتر گفت مویی که ریخته در نمباد. خیلی خالی شده اره ورزش شروع کردم با حذف قند

یه دکتر گفت مویی که ریخته در نمباد. خیلی خالی شده اره ورزش شروع کردم با حذف قند

ببین گلم قند رو یهویی حذف نکن چون بالاخره خسته میشی و بدتر با ولع بیشتری برمیگردی سمتش

نمیدونم قرصی که بهت داده چیه

اما دکتر من بهم گفت 2 تا قرصی میتونم بهت بدم

یکیش فقط برای رفع کیست هست و اضاف وزن نمیاره

اما یکی دیگه هست که علاوه بر رفع کیست و تنبلی تخمدان باعث میشه هم موهات سالم بشه در بیاد هم جوش های پوستت خوب بشه هم موهای زائد زیر چونه ات از بین بره اما ممکنه اگر ورزش نکنی رژیم رعایت نکنی وزنت بره بالا

منم ترسیدم همون اولی رو انتخاب کردم

پس بدون در میاد موهات

با کاهش وزن و ورزش و رژیم سالم

سعی کن از ترشیجات و لبنیات و خوراکی هایی با طبع سرد کمتر استفاده کنی(یهو قطع نکن که بعد مدتی با ولع بدتر میری سمتش)

و در اولین فرصت کلاس یوگا ثبت نام کن

یوگا به شدت برای تنظیم پریود و تنبلی تخمدان مناسبه