2789

بعضی ها یه ابهتی دارن هم عزیزن هم تایکم ناراحت میشن همه حساب کار دستشون میاد مثلا مادرشوهر جاری یا شوهر کسی اینجوری هست چه رفتاری دارید؟

من خودم یکی از همونام🤣✋

از احترامی که بقیه بهت میزارن میاد و بیشتر هم به همسر ربط داره اون احترام بزاره همه احترام میزارن حتی خانواده خودت حتی کسایی که قبلا احترام نمیزاشتن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

من اینجوریم تقریبا

خودمو دوست دارم و برای آرامش و راحتی خودم بینهایت ارزش قائلم و به راحتی قطع ارتباط و فراموش میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم یکی از همونام🤣✋از احترامی که بقیه بهت میزارن میاد و بیشتر هم به همسر ربط داره اون احترام بز ...

نه ربطی نداره. شوهرت احترامم بزاره مادرش بد باشه همچین پرش میکنه که احترام یادش بره

دقیقاااااااا به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید

اینا که میگن من خودم اینجوری ام. چرت میگن و دچار توهم هستن. یا قدرت یا پول یه چیزی که باعث منفعت بقیه باشه باعث میشه دیگران هواتو داشته باشن وگرنه تهش خودتو بگیری اونام میبینن نفعی نداری ترکت میکنن و تنها می مونی

نباید باهاشون خیلی صمیمی شی و در عین حال سعی کنی در حد متعادل بگو بخند کنی باهاشون وقتی اخلاقتو دوست داشته باشن و همینطور بدونن توی رفتارهاشون باید باهات حد و مرز داشته باشن خود به خود اون احترام هم شکل میگیره و اگر در مورد مسئلهای که خط قرمزی هست رفتاری دیدی که ناراحت شدی یکم سرسنگین شو که بفهمن اگه براشون مهم باشی سعی میکنن دیگه ناراحتت نکن(البته فقط خط قرمز ها نه سر هرچیزی)

با همسر هم همینطور اما خب صمیمی باش ولی تو دست و پاش هم نباش با اونم شوخی کن و غر نزن و زود عصبانی نشو و طوری باش که خوبیهای بیشتر باشه که جذبت شه ولی بهش نچسب... برای خودت وقت بذار و مشغول شو

برای همسرت هم سر خط قرمز هات ناراحت شو و جاهایی که میتونی چشم پوشی کنی رو بیخیال شو چون اگه همش بخوای اخم و تخم کنی دیگه ناز نمیکشه و براش مهم نیست

من قطع ارتباطم میکنم انگار نه انگار

بهتر 😬

راحت تری

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩