2789

دکتر گفت لب مرزه قندت

۲۰ سالمم هست

جلوش نرمالشو نوشته 75_ 115 واسه من ۹۹ هست

میشه بگید خطرناکه یا نه چیکار کنم بیاد پایین خیلی میترسم دیابت بگیرم اخه مامانمم دیابت داشت کلیه هاش از کار افتادن منم میترسم

هروقت غذامیخوری نیم ساعت بعدش پیاده روی کن یا دوتادمبل بخر ده دقیقه دمبل بزن .قبل غذا سبزیجات مث کاهو بخور هم سیرت میکنه هم قندکم کم توخون پخش میشه نون جوبخور وتلقین یادت نره شبا قبل خواب وقتی چشمت سنگین میشه بگو من سالمم من دیابت ندارم مثبت فکرکن.مردشور این بیماریا ببرن توکامنتای اینستا یکی کفته بود من ی سال برنج ونون نخوردم بجاش سبوس جو وبرنج خوردم قندم اومد پایین .اب زرشک خودت درست کن بخور .چای زنجبیل بخور .قبل غذا سرکه سیب بخور .سیاه دونه بریز تو پنیر بخور .برنج رابا زیره بخور

چند وقت دیگه برو یه آزمایش دیگه بده ممکنه به خاطر استرس و اینا قندت بالا بوده باشه. عرق بوقناق میگن خوبه برا قند. به اضافه اینکه مواد قندی کمتر بخور و سبزیجات و فیبر بیشتر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی خطرناکه ۹۹؟

ن ولی خب مراعات نشه تبدیل ب دیابت میشه .ممکنه بخاطر استرس هم بره بالا گاهی واین عدد بعدا کم تربشه .دستگاه ک داری حتما خودت توخونه چک کن ورزش یادت نره مخصوصا یوگا

تا 100 ، نرماله ، از ۱۰۰ تا ۱۲۵ ، پیش دیابت هست ، یعنی اگه تغییر نده در تغذیه و سبک زندگی ش ، احتمال داره در آینده بشه دیابت و از ۱۲۵ به بالا میشه دیابت ، مال شما نرماله اما لب مرز نرمال و پیش دیابت.

سعی کنید ورزش کنید ، قند ساده مثل شکر کمتر مصرف کنید ، بیشتر سبزی ، میوه و حبوبات صرف کنید ، استرس رو تا حد امکان کم کنید و شب ها خوب بخوابید . وزن نرمال رو حفظ کنید .