2821
2789

من سرکلاژ کردم استراحت مطلقم خونه مادرم هستم هنوز خونه نگرفتیم بخاطر شرایطی پولمون جمع نشد قرار شد چندماه دیگه بگیریم والان شوهرم رفت استان دیگه دنبال کار شهرخودمون براش کار نبودمادر خواهرشم برده ، خواهرش مجرده ومادرشم حدود ۶۹ سالی داره الان همون استانی رفتن فامیلشون اونجاست رفته خونه پسردایش شوهرم روزا میره کار الان ۸ روزی اونجا هستن شوهرم اصن به من نگفته با خواهرش رفته بود دنبال کار خواهرم همونجا کار پیدا کنه کلا اونجا خونه بگیریم اینارو به من نگفت تا فامیلشون گفت بعد شوهرم گفت توهم بیا اینجا دو طبقه بگیریم با خواهرم ومادرم اونجا شغل خوبی ندارم قسطام زیاده آدم حسودی نیستم هرجا میره خواهر مادرشم میبره خرج خونه باخواهرشه مدتی که بیکاربود الانم ۸ روزی رفته خونه پسردایش وزنش ، زن اونم بارداره بنده خدا تازه از بیمارستان مرخص شده شوهرم میگفت تا وضع کارم مشخص شه خونه اوناییم من اینجا خونه مادرم خیلی اذیت میشم ازشوهرم دورم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا خدا مهمون یه روز دو روز اونم سه نفر خونه زن باردار.... ادم میمونه چی بگه

همون عزیزم نمیدونم چرا آنقدر بیخیالن

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

بنده خدا عروس داییش چی کشیده این 8 روزخب بگو سریعتر خونه بگیره بریدمادرش تو شهر خودتون خونه نداره؟ ه ...

۳ تا دیگه داره همه ازدواج کردن خونه داره شهرخودمون ولی هرجا بره شوهرم اونم میره

اگ مادروخواهرش ارومن کاری ب کارت ندارن سخت نگیربالخره اوناهم مردی بالاسرشون نیستشوهرت درک کن حس مسئو ...

خیلی اهل دخالتن عزیزم نمیزارن شوهرم تنهایی بره میگه ماهم ببر

وای خیلی بده تو این اوضاع خونه کسی بمونین حتی پدرومادرت دیگه چ برسه خونه پسر دایی😞خدا کمکت کنه شرای ...

شوهرم ومادرخواهرش رفتن عزیزم من خونه مادرمم

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

آره عزیزم فقط بفکر خودشونن برن اینور وانور

کلا خانوادگی بند دیگران هستن

بدتر شوهرت که مادرو خواهرش دنبالش انداخته خونه ی مردم

ببخشید پررو هستن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
همون عزیزم نمیدونم چرا آنقدر بیخیالن

شاید اونا عقلشون نمیرسه شما به شوهرت بگو تو این وضعیت مردم حوصله خانواده خودشونم نداره چه برسه به فامیل. بگو خوابگاهی جایی برا خودش جا پیدا کنه مادر و خواهرشم بفرسته برگردن