2789

سلام من یه آدم کمالگرا هستم تا کلاس ششم بسیاااار اعتماد به نفس بالا در درس ها به طوری که اولین نفر برگم رو میدادم اما الان به حدی از استرس رسیدم که گریه میکنم احساس میکنم افسرده شدم امروز فارسی داشتیم گفتم آسونه ولی یه درست نادرست که من جوابش رو کامل میدونستم و اصلا گفته بودم جوابش رو برای خودم به جای درست اشتباهی زدم غلط ۲۵ صدم داشت زنگ زدم به دوستم توی چک کردن متوجه شدم درست جوابشه با اینکه سوال بسیار آسونی بود و من جوابش رو میدونستم نمیدونم چرا با دوبار چک کردن اینجوری شد تغییر دادم و بسیااار عذاب وجدان دارم حس میکنم نمره ی ۲۰ برای خودم نیست و از دوستم خجالت میکشم منفی نگر و نا امید هم هستم به نظر شما تقلب بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس ناراحتی الانت هم برمیگرده به همون کمالگراییت

حتی اگه 18 هم میگرفتی نمره بدی نبود

دانش اموز خوب بودن به این معنی نیست مثل ربات درس بخونی همیشه و هیچ خطایی نداشته باشی متاسفانه مفهومش تو کشور ما بد جاافتاده

من خودم بخاطر کمالگراییم تو دوران تحصیلم ضربه بدی خوردم سعی کن درمانش کنی همین حس ناامیدی ت اگه تقویت شه نمراتت خیلی افت میکنه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

یدونه حالا با کمک زدی دیگ، فدای سرت....گذشت و اونقد مهم نیست واقعا

یه سرگرمی برای خودت پیدا کن در کنار درس و مدرسه، باشگاهی چیزی برو حال و هواتو لومیکنه ذهنت آروم میشه از این استرسا درمیای