2777
2789

[QUOTE=60531218]دوتا از خاله هام باهم دعوا كردن امشب شام بوديم خونه مامانيزرگم  خيلي نارحتم واقعا  اصن ب ...[/QUOTE]

نه عزيزم شما هم ناراحت شدي حق داشتي لابد عيره منتظره بوده واست 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE= 60531218 ]دوتا از خاله هام باهم دعوا كردن امشب شام بوديم خونه مامانيزرگم  خيلي نارحتم و ...

خيلي حس بديه اخه دعواي بزرگي كردن 

واقعا موندم چي به چيه يعني تو اين زمونه خواهرا هم به درد هم نميخورن واقعا

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
بچه ها ماه رمضون من برنامه زندگی ام زیر و رو میشه. شبها بیدار.صبح تا ظهر خواب. بدم میاد از این وضعیت ...

خب همه براشون این اتفاق می افته

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

[QUOTE=60531301]هرکاری میکردم نمیتونستم عضو بشم.همیشه تاپیک ها رو میخوندم ناراحت میشدم که نمیتونم نظر بدم. بالاخره ا ...[/QUOTE]

دقيقا منم چن ساله نميشد عضو بشم چن روز پيشساعت ٦صبح همون كاراييو كه هميشه انجام ميدادم ونميشد عضو بشم رو انجام دادم وعضو شدم هنوز نفهميدم چي شد 😐😂 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

سلام خانومااااا صبح بخیر

من ساعت ۷ امتحان آئین نامه دارم میشه برام صلوات بفرستین قبول شم مرسی عشقای من😘😘😘

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤