pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 عنوان نی نی یار 71 بازدید | 4 پست https://www.ninisite.com/discussion/topic/1812558/ من-و-طلسم-کردنحذف لطفا گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی. 1397/03/10 | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 میشه بگی چجوری گفتی پاک کنه ۳ ساعته درگیرم اگه میشه عکس بذار.ممنون😢😢 بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
pirlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5081 میشه بگی چجوری گفتی پاک کنه ۳ ساعته درگیرم اگه میشه عکس بذار.ممنون😢😢 برو تو نی نی سایت من بعد تبادل نظری که ایجاد کردم اونی که میخوای پاک کنی رو کپی کن و واسه نی نی یار تاپیک بزن گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 برو تو نی نی سایت من بعد تبادل نظری که ایجاد کردم اونی که میخوای پاک کنی رو کپی کن و واسه نی نی یار ... میشه باعکس بگی😢😯 بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52406 برو تو نی نی سایت من بعد تبادل نظری که ایجاد کردم اونی که میخوای پاک کنی رو کپی کن و واسه نی نی یار ... سلامفقط تو تاپیک خودم حذف میکنم لینک بذارین تو تاپیکمتـاپـیکـم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar