2777
2789

من فک کنم یه چن دستشو ببرم یه چن دستم بزارم بمونه....بالاخره ادم میاد خونه ی باباش دیگه برا همینم لازم نیس هی لباس راحتی بیاری و ببری یا اینکه یه لحظه خواستی بری جایی لباست مناسب نبود یه مانتوی چیزی باشه .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه غم انگیز😢خونه خودت میشه خونه بابا😢من شوهر نمیکنم اصن

کار خوبی میکنی خونه ای که خونه خودت بوده خونه امنت بوده یهو میشی توش عین یه مهمون حتما حتما قبل ازدواج چشمات رو خیلی خوب باز کن و عاقلانه تصمیم بگیر که خونه شوهرت هم بشه خونه امنت 

همه روانداختم دورررر.شوهرم خیلی لباس واسم خرید....باورتون نمیشه..یکیشون سایرم نبود...یادادم به دخترهمسایه مون که وضعش...یامامان عزززیزم...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من چندتا گذاشتم خونه مامانم برای روزهای که می رفتم بعلاوه مجلسیها که دیگه نمی پوشیدم  مامانم ک ...

وااای خداا

الهی نوربه قبرش بتابه😢😢😢غم سنگینیه..خدابیامرزتش.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من نه چون ب اندازه ي كافي مامانم لباس خريده بود براي كمدم..فقط وسايلاي شخصيم مث كتابام،هدفون، يادگاري هاي مدرسه م و مجردي مو اوردم😊

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

برا ما ک اصلا لباس مجردی نمیپوشن ... اکثرشون رو میدن ب خدمتکارا یا خوده عروس لباسای نوش رو پخش میکنه بین دوست و اشنا و فامیل .. 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️