2777
2789
عنوان

از کوره در رفتگان....

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
خیلی آزار دهنده س 🙄🙄🙄 مخصوصا عذاب وجدان بعدش

وااای همیییین!

بخودم میام میبینم شخمی شخمی اعصاب خودمو بقیه رو خرد کردم !

خدایا هم میدونی، هم میتونی.... خودت برام بساز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختیش اینه که همه میگن آروم و مهربونم ولی تازگیا یه جور قاط میزنم خودمم تعجب میکنم 😰😰😰 

منم بیرون از خونه اخلاقم خوبه و هیچکس ازم ناراضی نیست ولی داخل خونه....

بستگی به شرایط و محیطم داره بنظرم... خونه ی ما ی جوی برش حاکم شده ک واقعا اعصاب نمیمونه برا ادم 

منم بیرون از خونه اخلاقم خوبه و هیچکس ازم ناراضی نیست ولی داخل خونه.... بستگی به شرایط و محیطم داره ...

واقعا درکت میکنم 

من بعضی وقتا حس میکنم نکنه یهو شوهرم از من بدش بیاد بخاطر اینکه یه وقتایی قاط میزنم 

بعد دو روز میرم تو لاک خودم 

واقعا درکت میکنم  من بعضی وقتا حس میکنم نکنه یهو شوهرم از من بدش بیاد بخاطر اینکه یه وقتایی قا ...

سر چ چیزایی عصبی میشی معمولا؟

سر چ چیزایی عصبی میشی معمولا؟

نمیدونم بخدا اصن سر یه چیزای الکی که بعدش خودم میگم یعنی چی اینهمه عصبانیت لازمه مگه 

مثلا دخترم میگه میخام سی دی ببینم یهو میگم نه دیگه زیاد سی دی نگا کردی در صورتی که خب همیشه یه تایمی در روز سی دی میبینه بعد یه روز گیر میدم بهش 

میدونم همش تقصیره خودمه

نمیدونم بخدا اصن سر یه چیزای الکی که بعدش خودم میگم یعنی چی اینهمه عصبانیت لازمه مگه  مثلا دخت ...

باید کمتر اهمیت بدیم ! وقتی میدونیم نتیجه ی کار اتفاق بدی نیس چرا باید عصبی بشیم ؟!