2789
عنوان

چند ساله درگير كاهش وزن و لاغريم هستم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 65 پست
عزیزم،من هیجده سالمه و کاملا درکت میکنم منم به دلیل تنبلی تخمدان وزنم ناگهانی بالا رفت و به صد و پنج ...

میشه بگی چطوری سرچ کردی من هر چی سرچ می کنم به نتیجه نمیرسم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح ها بیدار میشی دو لیوان آب ولرم بخور ؛ میتونی داخلش یکم زنجبیل دارچین و آبلیمو بریزی که چربی سوز هم بشه

اگه شکم ات خوب کار نمیکنه یعنی یبوست داری باید برطرفش کنی؛ یبوست خودش باعث میشه وزن کم نشه و ورم میندازه آدمو ؛ میتونی هفته ای یکبار قرص بیزاکودیل بخوری یا دمنوش ملین عطاری بگیری که شکمت روان بشه و معده و روده ات تخلیه بشه ؛ تاثیر داره توی کاهش وزن

قبل هر غذا دو لیوان آب بخور ؛ جلوی اشتها رو میگیره و معده ات پر میشه و کمتر غذا میخوری خیلی

با غذاهات حتما سالاد کاهو گوجه خیار که داخلش ماست و آبلیمو زدی بخور ؛ فلفل دلمه؛ سبزی خوردن بخور ؛ اینا رو اگه با غذا بخوری هم زودتر سیر میشی ؛ هم باعث میشن شکم ات زودتر تخلیه بشه

غذاها رو یواش یواش بخور ؛ که احساس سیری کنی

اگه تند غذا بخوری باعث میشه بازم غذا بکشی

موقع گرسنگی میوه بخور ؛ آب بخور که کلی جلوی اشتهای کاذب رو میگیره

پیاده روی تند برو

نرمش و بدو بدو بکن

آهنگ بزار برقص ؛ خودتو تکون بده الکی

باید غذای کمتر وارد بدنت بشه ؛ فعالیتت بیشتر بشه که وزن کم کنی

هر چی دوست داری بخور ولی کم

دست خود آدمه

هم سلامتی روحی جسمی

هم زیبایی اندام و لباس به آدم خیلی بیشتر میاد

انشاالله موفق میشی

از کجا میدونی خیلی میخوره؟؟؟ شاید سوخت و ساز بدنش پایینه درضمن سرمایه گذاری بقیه به ما ربطی نداره

اونوقت جواب من به شما ربط داره؟

من باور نمیکنم کسی زیاد نخوره و چاق بشه. راهنمایی خواست و منم راهنمایی کردم و منظور بدی نداشتم.

الان شما یه لاغر میلیاردری؟

اگه سوالت واقعیته، جوابت اینه که خودم این کارو میکنم. هروقت میخوام تنقلات و بستنی و چیپس و... بخرم پولش رو به سرمایه گذاریم اضافه میکنم و تا الان جواب داده.

منم همین بودم یکماه اسپارتینا زدم گرون بودم

یکماه لانیسا زدم

الان ماه سومم

قدم ۱۷۵

۹۰ بودم

شدم ۷۵

تیروئید کم کار دارم

وزنم نمیومد پایین

صد مدل رژیم هم کرفتم فایده نداشت

چه خوب که اینقدر با اراده ای ببخش فکر کردم فقط چون گفت تپلم میگی

خواهش میکنم.

نه به خدا، خواستم یه راهی بگم واسش انگیزه بشه. ولی فکر کنم نوع گفتنم خوب نبود.

برا خودم انگیزه است این کار.