2777
2789

چجوری تقلب میکردین !؟

چجوری لو میرفتین!؟

آیا شما در تقلب حرفه ای بودین!

چند نفر رو لو دادین هنگام تقلب!؟

چ حسی داشتین بعد از اینکه اون رو لو دادی!؟

عذاب وجدان هم داشتین هنگام تقلب یا احساس قدرت میکردین!؟

با ذکر مثال سوال ها را پاسخ دهید.

باتچکر😎

تروخدا نگيد تقلبي/تقلبي چيه؟

تقلب درسته❤️

ضمن اينكه بگم:حلام است😐

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایان ترم هیچوقت تقلب نکردم.

فقط گاهی اوقات چشم چرونی میکردم ببینم شبیه هست یا نه.

جالبه یه دفعه هم سه تا سوالو به دوستم رسوندم چون استاده با من لج بود نمره من کمتر شد من که هیچوقت اون استادو حلال نمیکنم.

یه تقلب میان ترمی داشتم حیاتی بود و حذفی بود با ام پی تری تقلب کردم چون جوابش حدود ده صفحه بود هیچ جوره نمیشد یاد بگیری.

من همیشه اول یه کاغذ میزاشتم تو جیبم بعد که میدیدم مراقب حواسش سمت منه کاغذو در میاوردم یه نگاه میکردم میذاشتم زیر میز مراقبم میومد میکفت بده ببینم اون چی بود منم میدادم میدید سفیده اطمینان میکرد 😎😎دیگه تا اخر امتحان من کتابم باز میکردم حواسش نبود  همیشه زیر بند ساعتم یا تو استینم تقلبام بود

من روو لبه داخلی مانتوم مینوشتم .. کف دست هم خیلی تابلوعه  بخاطر همین هیشکی فکرشو نمیکنه اونجا تقلب نوشته باشی😂

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

😁😁😁😂😂تقلبی زیادمیکردم هیچوقتم کسی ازم نفهمید همیشه20بودم..توی ی برگه با خط ریز و کوچیک سوالا رو مینوشتم باجواب میزاشتم زیر برگه امتحانی یواش یواش روش مینوشتم ازاسترسم صورتم میشد, مثل گرجه. 😁😁😁خیلی خوب بود. ازوقتی تقلب کنارگذاشتم نمراتم اومد پایین

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

ورقه عوض ميكرديم

من با موبايل هم تقلب ميكردم

روي پام مينوشتم

يه بارم تو دوران دبيرستان ورقاي كتاب تاريخو كنده بودم با خودم برده بودم سر جلسه و اتفاقن به كارم اومد و سوال امتحاني بود، ازش استفاده كردم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

استاتر  با کاربر  عروسک-پارچه ای  نسبتی داری؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)