2777
2789
عنوان

ميشه بگيد علايم بارداري چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 83 پست
برای  منم دعا کن ... از بس تو این سایت همه از ناباروری گفتن ... دلم ی جوری شده . خیلی نگرانم ...

پریودات منظمه؟اگه میتونی برو دکتر و چکاپ ویتامین هات شروع کن کم کم

شوهرتم راضی میشه ایشالله

خدایا شکرت هزاربار
من فکر کردم بچه داری ... مگه نگفتی علائم بارداری داشتی 

سقط کردم چون راکوتان میخوردم سندروم داشتن 

دوقلوهم بودن 😭😭😭

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودات منظمه؟اگه میتونی برو دکتر و چکاپ ویتامین هات شروع کن کم کم شوهرتم راضی میشه ایشالله

۲ ماه قبل دوم بود .

ماه پیش ۶ شد ...این ماه که هنوز خبری نیست ...

همسر جان فعلا میگه صبر کن ...

اخه اقدام مقدام نیستم...دلیل عقب افتادن چی میتونه باشه؟؟؟

از طرفی تو شهر غربت ،باید همینجا از بچه ها آمار دکتر و آزمایشگاه بگیرم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سقط کردم چون راکوتان میخوردم سندروم داشتن  دوقلوهم بودن 😭😭😭

سر در نمیارم اینا چیه ...

ولی انشاالله هر چی به صلاحته خدا برات رقم بزنه و بهترین باشه ...

نگران نباش 

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سر در نمیارم اینا چیه ... ولی انشاالله هر چی به صلاحته خدا برات رقم بزنه و بهترین باشه ... نگران ن ...

فدات عزیزم ..و همچنین 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
واااي ميترسم من الان عقدم 😔😔

نترس بابا من هر بار ترشح سفید دارم یه روز بعد پریودم. بیخودی به خودت استرس نده

اگه حفاظت شده بوده درصدش خیلی کمه

‏در تَوهُمِ فردای بهتر، تمامِ امروزهامون ‌رو میبازیم... 
۲ ماه قبل دوم بود . ماه پیش ۶ شد ...این ماه که هنوز خبری نیست ... همسر جان فعلا میگه صبر کن ... ا ...

دکتر تا ازمایش و مکمل بده چندماه طول میکشه بعدش باید اقدام کنی،شاید ویتامینی چیزی کم داشتی

از سه ماه قبل اقدام حتما برو

خدایا شکرت هزاربار
دکتر تا ازمایش و مکمل بده چندماه طول میکشه بعدش باید اقدام کنی،شاید ویتامینی چیزی کم داشتی از سه ما ...

انشاءالله...

خدا به دل همسرم بندازه.

از طرفی دلم میخواد بچه م نیمه اولی باشه .

برام دعا کن ...

ممنونم