2777
2789
عنوان

ميشه بگيد علايم بارداري چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 83 پست
واااي ميترسم من الان عقدم 😔😔

😁

خواهر چرا مراقب نيستي اخه

من عقدم بوسم بوس نميكردم از ترس حاملگي😁🔫😵

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تو عقد ده روز عقب انداختم وای عین ادمایی که دزدی کردن با خجالت و عینک دودی و اینا رفتم ازم ...

چقدرم ذوق کرده بودیاااا ناقلا

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
٢بار طبيعي بوده بقيشم ك ا ن د و م 😔😔

عزیزم شما که اینقد براتون مهمه.پس چرا رعایت نمیکنید و تو دوران عقد رابطه کامل دارید.من خودم سه سال عقد بودم اصلا راضی نشدم ب رابطه کامل 

استارت شاید از استرس باشه ...

بی بی چک نداری ،،،تست کنی ،خیالتم راحت شه

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم ناشی هستم ... یعنی اقدام نداشتی؟؟؟

جلوگیری طبیعی داشتم  ..

برای اطمینان

قرص اورژانسی هم خوردما .. 

ویارم داشتم همه میگفتن زیاد خوردی رودل کردی حتی مادرم 😑

وای چقذه خنگ بودم 😧

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
اخه ميخوام فوق بخونم اگر باشم خيلي سخت ميشه 😔

عزیزم من فوق دارم ...

۳ سال عروسی کردم ،،،ولی خدا هنوز صلاح ندونسته مادر بشم. ..

بسپر به خدا ...صلاح بنده شو میدونه ...

درس و کار و اینا بهانه ست ...اگه بخوای با بچه هم میتونی ادامه تحصیل بدی