من یه بار تو عقد ده روز عقب انداختم وای عین ادمایی که دزدی کردن با خجالت و عینک دودی و اینا رفتم ازم ...
چقدرم ذوق کرده بودیاااا ناقلا
یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ویارم داشتم همه میگفتن زیاد خوردی رودل کردی حتی مادرم 😑
وای چقذه خنگ بودم 😧
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
۳ سال عروسی کردم ،،،ولی خدا هنوز صلاح ندونسته مادر بشم. ..
بسپر به خدا ...صلاح بنده شو میدونه ...
درس و کار و اینا بهانه ست ...اگه بخوای با بچه هم میتونی ادامه تحصیل بدی