2777
2789
عنوان

لطفاً نظر بدید

125 بازدید | 8 پست

اگه همسرم با من زیاد خونه فامیلامون نمییاد یا اگر بیا که با خودت میگی اگه نمییومد سنگین تر بود به نظر شما ها منم سمت فامیلا ی اون برم یا نه یا اگر میرم مثل شوهرم با فامیل اش برخورد کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل شوهرت برخورد کن اگه باهات نمیاد عب نداره نرو شما بمون خونه ولی موقع رفتنی خونه فامیل اونا شمام بمون خونه بهونه بیار سرم درد میکنه دستم دلم انقدر بگو تا بگه چرا واقعا نمیای تو هم بگو وقتی من میخوام برم خونه فامیل نمای منم به نظرت احترام میزارم اگه بد رفتار کنی من فک میکنم دوست داری با خونواده خودتم بد رفتار شه 

همیشه ام یادت باشه عزیزم اینارو با یه لحم خیلی خونسرد بگو خیلی که احتمال دعوا خیلی خیلی کم شه کلا خونسردی و بی اهمیتی در برابره مردا خیلی جوابه

با فامیلای خودش چی... با اونا چطوریه..

اگه کلا اخلاقش اینه سخت نگیر..

اگه ببین دلیلش چیه.. شاید فامیلاتون رفتار بدی دارن... دقت کن ببین باهاش چطوری برخورد میکنن ک دوست نداره رفت و امد کنه...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
با فامیلای خودش چی... با اونا چطوریه.. اگه کلا اخلاقش اینه سخت نگیر.. اگه ببین دلیلش چیه.. شاید فا ...

با فامیلا پدریم مشکل ندارم چون شهرستانی هستن که اونم هر چند ماه میریم دیدنشون

ولی با فامیلا مادریم زیاد میونه خوبی نداره میگه  حوصله این جور لوس بازیا ندارم که چی مثلا هی اینقدر سر خوشن یا اصلا میگه اینا در سطح از فرهنگ من نیستن