راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔
انشالا که موفق باشی ❤️😇 خانوما میشه بیاین تاپیک قبلم
فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
دوست عزیزم برای پزشکی حداقل در روز باید7ساعت درس بخونی. تازه شما که باید از پایه کلا بخونی چون ده سال از کنکور فاصله داشتی باید ساعات مطالعت خیلی زیاد باشه.. تازه کلی هم هزینه باید بکنی چون فقط به خودخوانی کفایت کنی اصلا نتیجه نمیگیری، بعد به دنیا اومدن بچت هم که دیگه کلا وقت نمیکنی بخونی. اگر میتونی یه سال بعد به دنیا اومدن بچت با سه تا بچه و کارای خونه روزی8الی10ساعت درس بخونی پس بهش فکر کن
عزیزم اصلا کسی که زیر ۵ پنج تا بچه داره نباید کنکور بده
با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔