2789
موضوع اینجا دوران عقد هست دوران قبل از جشن عروسی میگن دوران عقد،طی صحبت های کاربرخوب مون @تهرانم گفت ...

ممنونم از لطفتون

متاسفانه اکثریت کاربرای سایت نسبت به حرف من که میگم به نفعشونه رابطه ی جنسی در کار نباشه گارد منفی میگیرن و نمیدونن که اگر حرفی میزنم قطعا به ضررشون نیست

عقد برای شناخته تا ببینی طرفت آدم درستی هست که تا ابد اسمش تو شناسنامه ی خودت و بعد پدر درستی هست که اسمش تا ابد تو شناسنامه ی بچه هات باشه یا نه .که اگرر باکره بمونی و اون آدم آدم درستی نباشه با حق حبس هم از زندگی و شناسنامه ی خودت حذف کنی هم بچه های آینده ت

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موضوع اینجا دوران عقد هست دوران قبل از جشن عروسی میگن دوران عقد،طی صحبت های کاربرخوب مون @تهرانم گفت ...

.

ممنونم از لطفتون

متاسفانه اکثریت کاربرای سایت نسبت به حرف من که میگم به نفعشونه رابطه ی جنسی در کار نباشه گارد منفی میگیرن و نمیدونن که اگر حرفی میزنم قطعا به ضررشون نیست

عقد برای شناخته تا ببینی طرفت آدم درستی هست که تا ابد اسمش تو شناسنامه ی خودت و بعد پدر درستی هست که اسمش تا ابد تو شناسنامه ی بچه هات باشه یا نه .که اگرر باکره بمونی و اون آدم آدم درستی نباشه با حق حبس هم از زندگی و شناسنامه ی خودت حذف کنی هم بچه های آینده ت

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ممنونم از لطفتون

درج کن لطفا نی نی یار @niniyar

@ninoyar تک کردن هم دیگه مشکل داره؟

@niniyar @niniyar @niniyar

متاسفانه پیامهای من اصلا درج نمیشه

میشه بیشتر توضیح بدین بنده منظورم همان دوران عقد بود شما گفتین در دوران عقد نمیشه ثابت کرد که دختر رابطه داشته یا نه، چطور نمیشه همونجوری که موقع طلاق میشه ثابت کرد داشتن بکارت و عدم بکارت رو پس میشه در دوران عقد هم ثابت کرد.

تمکین در دوران عقد نیز مشابه تمکین در دوران زناشویی است. زیرا به محض جاری شدن صیغه عقد حق تمکین نیز شکل میگیرد. بنابراین زنان حتی در دوران عقد و قبل از جشن عروسی نیز موظف به تمکین از همسرانشان هستند.
در صورتی که در دعوی تمکین در دوران عقد زن شرایط استناد به حق حبس را نداشته باشد، طبق قانون دادگاه خانواده میتواند برای او حکم عدم تمکین صادر کند و همچنین مرد میتواند از دادگاه خانواده بخواهد برای او دادخواست ازدواج مجدد صادر کند.

حق حبس زمانی برای زن وجود دارد که مهریه اش را دریافت نکرده باشد و تا زمانی که زن مهریه خود را از همسرش نگرفته باشد میتواند با استناد به حق حبس از تمکین او خودداری کند.

ناگفته نماند که حق حبس تا زمانی برای زن محفوظ است که رابطه زناشویی بین آنها شکل نگرفته باشد و زنانی که در برابر همسرانشان تمکین کرده اند و حتی برای یک بار با همسرشان رابطه زناشویی داشته اند دیگر با استناد به حق حبس نمیتوانند از تمکین خودداری کنند.

زیرا با برقراری اولین رابطه زناشویی حق حبس نیز از زن ساقط میشود. همچنین اگر مهریه زن عندالمطالبه نباشد نیز حق حبس برای او محفوظ نیست یکی دیگر از پیش نیازهای لازم برای بهرهمندی زن از حقوق حبس این است که مهریه او حال بوده و منوط به استطاعت همسر نباشد.
بنابر این در صورت عدم تمکین در چنین شرایطی طبق قانون دادگاه می تواند برای زن حکم ناشزه صادر کند.

در این مورد هم توضیح بدین ممنون

ممنونم از لطفتونمتاسفانه اکثریت کاربرای سایت نسبت به حرف من که میگم به نفعشونه رابطه ی جنسی در کار ن ...

چاره ای نداریم نی نی یار جان باید برای هر کامنت شما رو تک کنیم که درج کنین کامنتهامون رو @niniyar

شما موردی رو اشتباه گفتین که نفقه ارتباطی با تمکین نداره کاربرها اینو گفتن ضمن اینکه همون حق حبس شروطی داره که من از ایشون خواستم توضیح بدم چیزی رو که من در سایت وکلا خوندم.

تمکین در دوران عقد نیز مشابه تمکین در دوران زناشویی است. زیرا به محض جاری شدن صیغه عقد حق تمکین نیز شکل میگیرد. بنابراین زنان حتی در دوران عقد و قبل از جشن عروسی نیز موظف به تمکین از همسرانشان هستند.

در صورتی که در دعوی تمکین در دوران عقد زن شرایط استناد به حق حبس را نداشته باشد، طبق قانون دادگاه خانواده میتواند برای او حکم عدم تمکین صادر کند و همچنین مرد میتواند از دادگاه خانواده بخواهد برای او دادخواست ازدواج مجدد صادر کند.

حق حبس زمانی برای زن وجود دارد که مهریه اش را دریافت نکرده باشد و تا زمانی که زن مهریه خود را از همسرش نگرفته باشد میتواند با استناد به حق حبس از تمکین او خودداری کند.

ناگفته نماند که حق حبس تا زمانی برای زن محفوظ است که رابطه زناشویی بین آنها شکل نگرفته باشد و زنانی که در برابر همسرانشان تمکین کرده اند و حتی برای یک بار با همسرشان رابطه زناشویی داشته اند دیگر با استناد به حق حبس نمیتوانند از تمکین خودداری کنند.

زیرا با برقراری اولین رابطه زناشویی حق حبس نیز از زن ساقط میشود. همچنین اگر مهریه زن عندالمطالبه نباشد نیز حق حبس برای او محفوظ نیست یکی دیگر از پیش نیازهای لازم برای بهرهمندی زن از حقوق حبس این است که مهریه او حال بوده و منوط به استطاعت همسر نباشد.

بنابر این در صورت عدم تمکین در چنین شرایطی طبق قانون دادگاه می تواند برای زن حکم ناشزه صادر کند.

ممنونم از لطفتونمتاسفانه اکثریت کاربرای سایت نسبت به حرف من که میگم به نفعشونه رابطه ی جنسی در کار ن ...

والا خوش به حالتون کامنتهاتون بلافاصله درج میشه من ۲۰بار باید تلاش کنم الان یک ربعه دارم پبام میفرستم درج نمیشه قابل توجه نی نی یارها @niniyar

عزیزم بنده کاراموز وکالت هستم بله میدونم نفقه همون خرجیهنفقه کاملا ربط به تمیکن داره تا زن تمیکن نکن ...

بهتره که یه نفر که در سایت عمومی با قاطعیت نظر قانونی میده و شغل و رشته اش رو عنوان میکنه، مطالب رو با احتیاط بیشتر و علم کاملتر و دقیقتر بیان بشه

تا بقیه اشتباه نکنن

در دوران عقد، نفقه به زن تعلق میگیره حتی اگر زندگی مشترک توی یه خونه نداشته باشن (این یعنی حتی اگه رابطه نداشته باشن) . نفقه این دوران هم در حد خوراک، پوشاک، لوازم شخصی و بهداشتی و هزینه رفت و آمد و .... هست

حالا اینکه در عرف جامعه و شهر و روستاهای مختلف ایران چطوریه؛ اون بحثش جداست

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

کاملا دقیق درست بود حرفاتون ولی متاسفانه یک عده از دختران مون این جدی نمیگیرین بعدش با یک بچه بیگناه تازه حس پریده عقل بکار افتاده جدی میگیرن جدا میشن

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بنده هم منظورم دوران عقد بود شما گفتین نمیشه اثبات کرد بنده پس چطور موقع طلاق میشه اثبات کرده

سپال داشتم ولی انقدر نوشتم و ارسال کردم درج نشد

کاملا دقیق درست بود حرفاتون ولی متاسفانه یک عده از دختران مون این جدی نمیگیرین بعدش با یک بچه بیگناه ...

بعله دقیقااا .متأسفانه تو دوره ی عقد فقط با قلب میرن جلو نه عقل و فکر . میکنن حالا که عقد کردن مردشون درست ترین و عاشق ترین مرد دنیاست و دیگه سر براهه