2789
عنوان

شده عاشق همسرت باشی ولی الان بود و نبودش برات فرقی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 55634 بازدید | 237 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ...من ...خیلی عاشق و معشوق بودیم ولی ۷۰ درصد خانوادش بیست درصد شرایط اقتصادی و ده درصد هم خودم و خودش باعث شدیم که از قلب هم بریم بیرون...الانم به خاطر بچه ام که مشکل داره و دکتر گفته مطلقا نباید استرس بهش وارد بشه و مراقبت دقیق میخواد (استرس باعث پس رفت ذهنی اش میشه) داریم زندگی میکنیم....مبارک مادرشوهرم و بقیه باشه زندگیمون که ریده شد الان آروم گرفتن...البته تا حس میکنن یکم خوب شدیم دوباره شروع میکنن...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

عزیزم🫠❤️

اگ عاشقشی برا درست کردنش بجنگ ولی محکم و جدی بمون نه ک ضعف از خودت نشون بدی جدی باهاش برخورد کن در عین حال سعی کن اون باشه که عاشق تر بشه روز ب روز قوی باش جانم .

لب بر لبُ سر برسرُآغوش تو ای یار / رویایِ منه عاشقِ دیوانه همین است...تواگرباشی من باشم باران باشد/به بغل میکشمت گرچه خیابان باشد.

یه روزی برای اینکه بهش برسم عین ابر بهار اشک میریختم اما امروز بعد هشت سال چنان از چشم و دلم افتاده که بود و نیودش هیچ فرقی نداره و واقعا هم فرق نداره کلا نه از نظر مالی نه عاطفی تامین نیستم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

طبیعیه چون اون تصوری که از ازدواج داشتی دقیقا این نبوده که الان هست و کم کم باعث سردی رابطه میشه ، ب ...

من هر بار بخشیدم، دفعه آخر دیدم کلا از خط قرمزام عبور کرد، تماس تصویری جنسی هم داشته با افراد متعدد، یه لحظه حس کردم زیر پام خالی شده تمام امیدی که ساختم شبیه یه سقف رو سرم ریخته، و من دیگه آدم سابق نشدم، ماه ها بیزار بودم از همه اطرافیان

زندگی همین مقاومت هاست

مقاومت داریم تا مقاومت!

مقاومت برا کسی که ارزش نداره دوست نداره زندگی رو واسه ادم جهنم میکنه، من نمیگم مقاومت میگم حماقت محض!

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

من هر بار بخشیدم، دفعه آخر دیدم کلا از خط قرمزام عبور کرد، تماس تصویری جنسی هم داشته با افراد متعدد، ...

خدا بهت صبر بده ، متوجه ام اون از نظر جنسی نمیتونسته کامل خودشو تخلیه کنه یا احتمال خیلی زیاد تنوع طلب بودن

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

بارها با خودم میگفتم شاید همه مردها همینن و زنها دارن تحمل میکنن، کلی خودمو دلداری میدادم، ولی بازم ...

نه همه مردها که همین نیستن صد درصد ، همسر شما مشکل داشته

ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم