2789
عنوان

دیشب خیلی دلم از رفتارشوهرم توی جمع شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 6416 بازدید | 56 پست

کاش به مادرشوهرت میگی جاشو جدا کرده ناراحت نشو بی عقلی کردی خواهر میدونم روت نشده و حیا کردی خواستی بین خودتون باشه ولی اونا شعور ندارن . بنظرم سری بعد مادرشوهرتو دیدی بگو قضیه چیه و اینم جواب سوالش

اصلاحرف مادرشوهرت بدنبودهمیتونستی یه جواب محترمانه بدی وبیخیال شیمثلابگی اینجوری راحت تریم اینجوری ص ...

من اصلا کاری با مادرشوهرم ندارم

اولم نوشتم از حرف و رفتار شوهرم دلم شکست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش به مادرشوهرت میگی جاشو جدا کرده ناراحت نشو بی عقلی کردی خواهر میدونم روت نشده و حیا کردی خواست ...

دقیقاااا بخاطر همین نکفتم

گفتم خصوصیه بذار همه نفهمن

این کاربرای اینجا ک نظری جز فحش و بی احترامی نمیدن و مادرشوهررو فضول میخونن مشخصه ک از خانواده های خیلی سطح پایینی و بی فرهنگی هستن ک ب جای اینکه نظر ارزشمندی از خودشون اراعه بدن هدفی جز خراب کردن و بدتر کردن زندگی اسی ندارن.

چقدر حرفو بزرگ میکنید مگه پرسیده با پسرم رابطه داری یا نه؟

یه سوال ساده پرسیده که اونم با لبخند که شایدم شبیه پوزخند بوده رد کردی وگرنه به شخصه نظرم اینکه لبخند تو از فحش هم بدتر بوده از اون عروسای حرف درآرید

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

این کاربرای اینجا ک نظری جز فحش و بی احترامی نمیدن و مادرشوهررو فضول میخونن مشخصه ک از خانواده های خ ...

این که زن و شوهر کجا میخوابن خیلی چیز شخصی هست و کسی حق نداره حتی در موردش نظر بده.اتفاقا اونی که به خودش اجازه میده هر سوالی رو بپرسم سطح پایینه.من به شخصه کسی همچین سوالی ازم بپرسه واکنش تندی نشون میدم .

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

لوسش کردی خودش چلاقه نمی تونه قرص بخوره تو کرم خاکی هستی خود به خود باردار شدی که تنها نگداری می کنی از فردا بچه نگیر بزار گریه کنه مجبور بشه واسه ارامش خودش بباد نگه داره ار فردا بگو من تنها کنار بچه نمی خوابم تو یا بیا کنار ما یا بچه با خودت ببر