2789

سلام دوستان

دیشب مادر شوهر و خواهرشوهرام خونه ما بودن، بعد مادرشوهرم عادت داره توی هرررر چیزی نظر بده و دخالت کنه

یهو برگشت به من گفت چرا تو و پسرم شبا تو سالن میخوابین خب برین تو اتاق بخوابین...به نظر من واقعا سوالش دیگه خیلی خصوصی بود بخاطر همین فقط یه لیخند زدم، بعد یهو شوهرم با صدای بلند و با یه لحن بدی بهم گفت: چرا به حرف مامانم خندیدی، خب جوابشو بده دیگه مامانم داره راست میگه چرا ما تو سالن میخوابیم و تو اتاق نمیخوابیم...

یه لحظه اینقدر دلم شکست و خودمو تنها و تحقیرشده و کوچیک دیدم و بغض گلومو گرفت که پاشدم برم تو آشپزخونه خودمو مشغول کنم،بازم شوهرم با لحن بد و طلبکارانه و دستوری گفت قرصمو با یه لیوان آب بیار بخورم که واسش بردم، بعد رفتم تو آشپزخونه و تا رفتنشون نیومدم بیرون.

در حالیکه من اگه در جواب مادرش لبخند زدم چون واقعا سوالش اینقدر خصوصی بود که فکر میکنم حق داشتم جواب ندم، حتی انتظار داشتم شوهرم بجای من جواب بده و بگه مامان چه سوالایی میپرسی یا بگه مامان ما خودمون بهتر میدونیم کجا بخوابیم یا حتتتی اگه میخواست تذکری هم به من بده توی تنهایی خودمون میگفت نه اینکه تو جمع جلوی همه با اون لحن بهم بتوپه.

میگفتی آنتن دهی پسرت ضعیفه.😏 دیگه هر دوشون لال می شدند

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سؤالش خیلی هم بد نبوده می خواستی بگی تو سالن راحت تریم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

چرا باید جواب بدی؟ آدم اختیار جواب دادنم نداده.جواب بدی ی ویژه جواب ندی یچیز دیگه.

خودم بودم منتظر میموندم خانوادش برن بعد خشتکشو پرچم میکردم.اعصاب اینچیزارو ندارم.

خانم تو سر مادر شوهرت که تا تخت خواب تون هم نظر میده بعدم خاک تو سر شوهرت.توم اشتباه کردی لبخند زدی اینا شعورشون به سکوت کردن و لبخند زدن نمیرسه باید میگفتی هر جا دلم بخواد میخوابم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

به نظر من که اصلا خصوصی نبوده این سوال.جوابش احتمالا اینه اتاق گرمه سرده تخت راحت نیس... به نظر من طبیعی بوده ناراحت شه شوهرت ولی حق نداشته جلو جمع واکنش نسون بده.کار شمام اشتباه بوده. هم جواب ندادن هم بی احترامی با مهمون با تو اشپزخونه موندن

وای من انقدر از این جور زنا بدم میاد آدم بخواد با اینا بی ادب مثل خودشون رفتار کنه سرزنش میشه اما من تصمیم گرفتم جوابشو این دفعه بدم شما هم بگو والا منم میخوام اما فلانی میگه گرمه اونجا میپزم بریم سالن پنجره هم باز باشه که توپ بره تو زمین شوهرت