2789
عنوان

چرا نمی تونم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست
مثلا من رفتم کراتین کردم یجا که بالا شهر بود مثلا و تعریف از خیلیا شنیده بودم یکسال پرسوجو میکردم م ...

وسواس داری؟

من کراتین کرده بودم، تو همین محلمون...همینطور تا چن سال مونده بود

شامپو معمولی نباید بزنی اخه، نمیدونم چرا بهت اینو گفتن

دیدی بعضیا حرف میزنن همه جذبشون میشه رفتار و حرکتاشون جذابه آدم رو به سمت خودشون میکشونن چهرشون تمیز ...

اممم میدونی منم قبلا فک میکردم بعضی آدما اینطورین اما ب مرور متوجه شدم اول اینکه من دارم اون آدما رو پیش خودم بزرگ میکنم و ازشون بت میسازم

دوم اینکه چون اون آدمه برای من جذابه فک میکنم برای همه جذابه، درصورتی ک خیلی اوقات بعدا فهمیدم ک خیلی از اطرافیانم از اون آدم خوششون نمیومده یا مثلا به مرور ارتباطه قطع شده چون تو شخصیتش یه چیزی دیدن و ... خلاصه ک از ظاهر و با اطلاعات کمی ک داری نمیتونی این چیزا رو متوجه بشی

و نکته سوم ک خیلی مهمه اینه ک این چیزا تو آدم بالا پایین داره

تو یه دوره ای طرف تو اوج خودشه بعد میبینی چنوقت دیگ یهو به هم میریزه همه چی، دوباره بعد یمدت خوب میشه و دوباره بد...خلاصه ک زندگی بالا پایین داره و آدم ها همیشه به یه اندازه تو روابطشون همه چی عالی نیست....

و این بستگی داره به خودشون ک برداشتشون و حسشون چطور باشه

بنظرم باور منفی داره نسبت به خودت

به دورو برت نگاه کن، به آدمایی ک جذبت شدن..گاهی اوقات ما حتی متوجه نمیشیم که آدم ها دارن به ما میل نشون میدن

مثلا طرف جذبمون میشه میاد سمتمون بعد ما بدون اینکه بفهنیم محلش نمیدیم طرف فاصله میگیره بعد میگیم عه هیچکس سمت من نمیاد ولی فلانی همه جذبش میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد بله گفتن نظرش عوض شد یجور که انگار من گولش زدم

بنظرم چون خودتو دست کم میگیری، بهش این وایب کمبود اعتمادبنفستو دادی و باعث شد این حسو داشته باشه

ینی چون تو خودتو کمتر میبینی اونم فک کرده پس ازت خیلی بالاتره و گولش زدی

یه دفترچه بردار، یا تو گوشیت یا هرجا، هر روز دو سه تا از خوبی هات رو بنویس و توجه ها و محبت هایی ک میبینی رو توش یادداشت کن

تعریف و تمجید هایی ک ازت میشه هم همینطور...

و هر ازگاهی بخونشون

مرور کن این چیزا رو همیشه ک ببینی واقعا چی هستی!

مهارت هات رو جلو چشم خودت داشته باش همیشه

مطمئنم خوب چیزی هستی :)

خب کسی ازم تعریف تمجید نمیکنه

به چشمت نمیاد

یا هم خیلی تو اجتماع نیستی ک ارتباط بگیری کسی تعریف کنه

تعریف های خیلی کمی ک حتی در گذشته شده رو یادت بیار، اگه حتی سالی یبار یکی تعریف میکنه همون یدونه رو یادت بیار تا حست ب خودت خوب بشه

خلاصه باید،از یه جایی شروع کنی