2821
2789

بچه ها من خونه تکونی کردم کلییییی کار کردم حسابی خسته شدم

موقع چیدن وسایل من میخاستم یه تغییر دکوراسیون بدم روحیم عوض شه

به شوهرم گفتم من میخام کنسول رو بزارم این سمت دیوار یکم خونه تغییر کنه جلوی مامانش برگشت گفت خونه ی خودمه دوست دارم خودم تعیین کنم چی کجا باشه بعد مامانش گفت خونه برای زنه بزار مریم نظر بده اونم گفت مریم اشتباه می کنه نظر میده خلاصه بغضم گرفت ب زور خودمو کنترل کردم گریه ام نگیره آخه یعنی من اختیار اینکه یه وسیله تو خونه رو تغییر بدم ندارم؟! بعد کلییییی خونه تکونی

البته چندین بارم با حرفاش جلوی مامانش ناراحتم کرده و بارها حرف زدم باهاش ک با من اینجوری صحبت نکن پیش بقیه اما میگه مامانم بقیه نیست و هیچ فرقی نکرده کاراش

خسته شدم دیگ منم کارا رو ول کردم اومدم خونه ی بابام اما از اون موقه یکبار بهم زنگ نزده چیکار کنم پررو نشه آخه ب خانوادم نگفتم بحثم شده از ی طرفم نمیخام تا خودش زنگ نزده بهم برگردم خونه 😪

آنکه بیش از دگران در دل ما جا دارد بیشتر میل به آزار دل ما دارد (((:

از چیزی ناراحت بود که اینجوری گفت؟

همیشه همینقدر با حرف آزار میده؟ و منم منم میکنه؟

اگه اره بگو مهریه مو میزارم اجرا تا بفهمی این خونه مال کیه

چقدر پرو شدن مردا به خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما بهتر بود میذاشتین تنها باشین بعد در مورد این مسائل صحبت کنین

همسرتونم بسیار کار زشتی کردن و احتمالا جلوی مادرشون جوگیر شدن و خواستن بگن مرد خونه منم

برا این مسائل ادم تو خونه خودش قهر میکنه نه اینکه بره خونه باباش

از چیزی ناراحت بود که اینجوری گفت؟همیشه همینقدر با حرف آزار میده؟ و منم منم میکنه؟اگه اره بگو مهریه ...

کلا خانوادگی خیلییییی خودشیفته و سعی میکنن عزت نفس و اعتماد بنفس رو خورد کنن

همیشه با تحقیر کردن و اینکه میکشم تهدیدم میکنه و وقتی میگم طلاق میگه جوری میکشم باباتم نتونه پیدات کنه 🙂↕️

نباید واسه این موصوع میرفتی قهر هیچوقت این اشتباهو نکن.همونجا یه جواب درستو حسابی میدادی بهش تا ضایع بشه و دفه ی بعد از ترس ضایع شدن اینجوری تو جمع حرف نزنه ،البته اگه ادم بددهنی نیس و کار به جاهای باریک نمیکشه

خب چرا خونه رو ول کردی؟ دفعه بعد نرو از خونه توی همون خونه باهاش سرسنگین شو .

چون گف جمع کن برو خونه ی بابات تو فقط خونه رو کثیف میکنی منم جمع کردم رفتم

از چیزی ناراحت بود که اینجوری گفت؟همیشه همینقدر با حرف آزار میده؟ و منم منم میکنه؟اگه اره بگو مهریه ...

اصلا نباید صحبت از مهریه بزنه

اول حرفاتو خوندم فک کردم فهمیده ای بعد رسیدم به تهش 🤔

زیادی بزرگش کردی میموندی خونه دهنش سرویس میکردی

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

اتفاقاااا الان که اومدی باید به خانواده ت بگی که جلوی مادرش عزت و احترام رو نگه نمیدارد و براش فقطط حکم کلفت خونه رو دارم .باید از سمت خانواده ت .حمایت از خودت و تشر بشنوه تا خوشمزه بازیش گل نکنه .

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نباید واسه این موصوع میرفتی قهر هیچوقت این اشتباهو نکن.همونجا یه جواب درستو حسابی میدادی بهش تا ضایع ...

ن اون جواب میده خیلی پرروعه منم میترسم حرف بدی بهم بزنه ساکت میشم فقط

خب واسه چی اعلام میکنی جاشو عوض میکردی دیگه

چون داشت میچید و گفت اگه جای چیزی رو تغییر بدی من میدونم با تو

شما بهتر بود میذاشتین تنها باشین بعد در مورد این مسائل صحبت کنینهمسرتونم بسیار کار زشتی کردن و احتما ...

آخه گفت برو خونه ی بابات منم خیلییی مغرورم دوست ندارم خودمو تحمیل کنم و کوچیک بشم و کلا توی حرفاش سعی داره منو بی عرضه و نا منظم و تنبل و خنگ جلوه بده و بدرد نخور

چون گف جمع کن برو خونه ی بابات تو فقط خونه رو کثیف میکنی منم جمع کردم رفتم

وااای خوب بگه،بهترین جواب واسه این حرف اینه که بگی اینجا خونمه ناراحتی تو برو بیرون من هیچ جا نمیرم.اگه هربار اینو بگه تو جمع کنی بری و بشینی خونه ی بابات غصه بخوری و منتظر بمونی که ایا میاد دنبالت یا نه که نمیشه.خودت زجر میکشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز