2789

خانوما خواهرشوهرم و عمه ی شوهرم گفتن با اسنپ بریم امام زاده من گفتم صبر کنین شوهرم خونس اون میبرتمون بعد با شوهرم رفتیم برگشتنی که خواهر شوهرم رو برسونیم خونشون از نزدیک خونمون رد شدیم من بهش با تعارف گفتم بیا بریم خونمون شامم آبگوشته آمادس بیا

با ضرب گفت چه اماده باشه چه نباشه نمیام!! من خیلی ناراحت شدم از لحنش

بعدش شوهرم نزدیک خونشون شد خواهرشوهرم بهش گفت همینجا پیاده کن شوهرم گفت نه

من به خواهر شوهرم گفتم بزار بره دیگه شوهرم با شوخی گفت وای بیین آبجی میگه بزار همین دم کوچه پیاده بشه بره دیگه

گفتم نه منظورم تویی

گفت شوخی کردم بعد خونه خواهر شوهرم کلا کوچه پس کوچه و پیش در پیش و بن بست بود شوهرم برد دم درشون .

اونم با خوشحال رفت

من خیلی از این شوخی بیجا شوهرم ناراحت شدم

بعد از اینم ناراحتم چرا شوهرم خوبی هایی که به خانوادش میکنم رو نمیبینه مثل این تعارفی که زدم ؟

و اینکه چرا خواهر شوهرم اونجوری گفت حق داشتم ناراحت باشم؟

حق که شدیداً داشتی ناراحت بشی اما احتمال قوی با شوهرش بحثش شده بوده

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

حق که شدیداً داشتی ناراحت بشی اما احتمال قوی با شوهرش بحثش شده بوده

اخه چه ربطی به من داره من تعارف زدم بهش.

یا وقتیکه من به شوهرم میگم ببرش دم درشون پیادش کن حرفم رو برعکس میکنه بعد دوباره میبره دم درشون طوری جلوه میده انگار من حسودیم شد خواهر شوهرم رو تا دم در بردش پیاده کرد

حتی به شوخی هم دوست ندارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مردا کلا رو حرفهاشون فکر نمی کنن. یا قبلش باهات خرده حساب داشته خواسته حرصت و در بیاره . اگه اینه بگو بار آخرم بود به خوتواده ت آنقدر احترام گذاشتم . اگه هم شوخی بی فکر کرده فقط تذکر بده.

خواهرسوهرت قطعا یه ناراحتی داره که این جوری حرف زده .ببین از چی ناراحته