2821
2789

من زود ازدواج کردم دوتا خاستگار دیگه ام داشتم پشیمونم چرا با اونا ازدواج نکردم اونا اهل کار و تلاش هستند و خونه و ماشین دارن

ولی شوهر من گداست و هیچی نداره

اون موقع بهش حس داشتم و خوشم میومد ازش ولی الان ازش خوشم نمیاد از بس بداخلاقه و دوسم نداره

اگه قرار بود عشق تو زندگیمون نباشه پول و اخلاق و هیچی نباشه کاش حداقل اونارو انتخاب میکردم سنتی ازدواج میکردم

من خودم گلم کود بیارین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱ : انسانهمیشه از بعد ساختار وجودی در پی کشف ناشناخته ها و مجهولاته .این در ذات ماست . اون افرادی که قسمت شما نشدند شاید شمارو در شرایطی بدتر از شرایط حال قرار میدادند .در صدد حل مشکلات باشید .فکر کردن به این مسئله شمارو فرسوده میکنه.این فقط و فقط یک جذابیت ساده و خوراک برای مغز هست و فکر به چیزی که تاثیری در روند فعلی زندگی شما نداره شمارو خسته تر و قدرت استدلال و فکر مثبت رو از شما میگیره

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز