2777
2789
عنوان

فاصله زماني غذا خوردن در بارداري

151 بازدید | 12 پست

سلام اينكه ميگن نبايد فاصله غذا خوردن زن باردار نبايد بيشتر از ٨ ساعت باشه درسته ؟ من شام ساعت ١٠ بخورم و فردا صبحانه ساعت ٩ ميشه ١١ ساعت أين بين هم خوابم 🙈 چه جوري غذا بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک خوبی من شام ک بخورم فرداش صبحانه و نهارمو یکی میکنم😶

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
ضعف نميكني ؟

کمابیش چرا بعضی وقتا با لگد زدن از خواب بیدارم میکنه یه چیزی میخورم بعدش آروم میگیره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
کمابیش چرا بعضی وقتا با لگد زدن از خواب بیدارم میکنه یه چیزی میخورم بعدش آروم میگیره

منم همینطور خودش بیدارم میکنه میخورم دوباره میخوابیم با هم 😆

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
منم با لگد بيدارم ميشم وگرنه حال ندارم بيادر شم

صبحا سخت نگیر هرموقع گرسنه شدی یا لگد زد پاشو ی چیزی بخور

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
منم همینطور خودش بیدارم میکنه میخورم دوباره میخوابیم با هم 😆

😂😂😂از دستمون شاکین بدنیا بیان دهنمونو سرویس میکنن

بيدار ميشي بخوري؟

اره دیگه انقدر میزنه ک مجبورم بیدار شم ولی کلا هروقت پا شم صبحانه و ناهارم یکیه