2777
2789

پاشو جامو بنداز لطفا     باشه الان میرم بزار      تخت شبا جیر جیر میکنه تا خود صبح عین اواره ها میشم   راستی با کابینت ساز صحبت کردم

بر جمال محمد صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادوم خاکی بخر 

باشه میخرم 

برو بابا دیروزم گفتم بخر 

قهر نکن دیگهههه میخرم فردا قول 

فردا کی میای بریم

فردا بعد افطار حاضر باش میام معطل نشم 😐

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

من الان چی بگم😐

هی خدا یه شوهرم ندادی تو تاپیکا ازش استفاده کنیم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

رفتم برا پسرم تو اتاق قصه بخونم گفت جوووون بلند تر بخون منم با صدات بخوابم😂😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
الو سلام نون گرفتی  نه هنوز نی نیمم اونجاس  اره  خب باشه برا نی نیم نون میخرم میام ...

منظورش نی نی تو شکمته؟ 😁

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
بادوم خاکی بخر  باشه میخرم  برو بابا دیروزم گفتم بخر  قهر نکن دیگهههه میخرم فردا ق ...

آیا بادوم خاکی همان بادام زمینی ست؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

من الان خونه مامانمم، تلفني صحبت كرديم، حدودا ساعت ٨ بود ، گفت تازه رسيدم خونه، اونقدر خسته ام كه فقط ميخوام برم شلوارمو از رو بند بردارم بپوشم و بيفتم. بعد منم از خريداي امروزم گفتم كه براي بچه ها لباس گرفتم، چقدر گرون شده، گفت فداي سرشون، هرچي دوست داري بگير، فردام دوباره برات پول ميريزم، بعدم خداحافظي كرديم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.