یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بر حسب تغییرات بدن خودش . معمولا اول موهای زائد زیر بغل و ناحیه پرینه شروع به رشد میکنه و بعد از اون رشد پستان ها و دردناک شدنشون در اثر فشار . با زبان ساده و عامیانه همینا رو بهش بگو و بعدم سیکل قاعدگی رو براش توضیح بده
اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️ "شازده کوچولو"
شما می تونی سطح معلوماتی که بهش می گی رو تا اندازه درکش پایین بیاری، اما نباید اصلا از مسیر علم دور شی و براش قصه تعریف کنی یا خرافات و چیزای تخیلی یادش بدی به این بهانه که بچه است.
ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
تو این دوره اینکه درباره ی ظاهرش خیلی ازش تعریف کنید و بهش اعتماد به نفس بدین خیلی مهمه
و همین طور نسبت به خطراتی که ممکنه براش بوجود بیاد خیلی صریح بهش آگاهی بدین و ازش بخواین بدون هیچ گونه ترس و واهمه ای هر سؤالی داشت بپرسه یا هر مشکلی داشت باهاتون مطرح کنه
اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️ "شازده کوچولو"
معمولا تو این سن دختر ها یکم زشت میشن یا خودشون حس خوبی نسبت به ظاهرشون ندارن شما باید از زیباییشون تعریف کنید و در مواقع مختلف بهش بگین که به اندازه ی کافی زیبا و جذابه و تا میتونین بهش اعتماد به نفس بدین . همینطور در مورد بقیه ی استعداد هاش تشویقش کنید و بهش اعتماد به نفس بدین
فکر نکنم بچه 9 ساله در مورد روابط جنسی چیزی بپرسه.. حالا یه 2 یا 3 سال دیگه شاید. البته شما یاید آموزش های لازم رو در رابطه با سو استفاده و اینا بهش بدی.. برای اینکار لازم نیست دقیقا روابط جنسی رو بدونه.
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
امکان داره تو این سن از روابط جنسی چیزی برسه. باید چی جواب داد
باید براش توضیح بدین ازدواج یعنی چی . خصوصا اینکه الان بچه ها امکانات زیادی در اختیارشونه . اگر مطمئن نباشه شما جواب سؤالش رو میدی ممکنه از راه نادرستی دنبال جواب بگرده . لازم نیست خیلی مسئله رو باز کنید و با جزئیات بگید . ولی براش توضیح بدین که رابطه ی زناشویی یا جنسی چیزیه که بین زن و مرد در ازدواج اتفاق میفته و فقط بین اون دو نفر مجاز هست و طی اون رابطه زن و مرد خیلی به هم نزدیک میشن و آلت تناسلیشون با هم تماس پیدا میکنه و هر دو لذت میبرن و از همین راه صاحب فرزند میشن . و خارج از چارچوب ازدواج این روابط غیر اخلاقیه