2777
2789
عنوان

کیا مثل منن یا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 62 پست
آخ آره ظرف ارو شوهرم میشوره😂 ولی دور از شوخی کار ی نمیتونم بکنم بدنم ضعیف شده ببخشید انقدر عق میزنم ...

منم میرم تو آشپزخونه عق میگیرم( با عرض معذرت ).دیگه آشپزی یادم رفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آره ظرف ارو شوهرم میشوره😂 ولی دور از شوخی کار ی نمیتونم بکنم بدنم ضعیف شده ببخشید انقدر عق میزنم ...

همین نازه میارزه

خب وقتی شوهرت نازتو میکشی اینجا واس چس هستی 

من که حوصله نازکشی ندارما    

خدایا شکرت ...  
اره باید تحمل کرد  به من حتی سرم و آمپول ضدتهوع هم داده دکترم ولی فایده نداره . خیییییلی حال ...

دقیقا آخه دور بریام کسی اینجوری نبوده اگه داشتند خیلی کم بوده سر درد گرفتم بخدا 

خودشناسی DNA plus
دقیقا آخه دور بریام کسی اینجوری نبوده اگه داشتند خیلی کم بوده سر درد گرفتم بخدا  

منم تا حالا ندیده بودم کسی تو بارداری اینقدر حالش بد باشه .خودم اولی ام.

من فشارمم میاد پایین 

همین نازه میارزه خب وقتی شوهرت نازتو میکشی اینجا واس چس هستی  من که حوصله نازکشی ندارما   ...

🙄 من ؟😭😭خب حالم بده😭😭😭 میخوام ببینم راه حلی هست یا نه ،والا شوهرم تا میاد میگه خسته ام کارامو میکنه ولی کلی غر میزنه کی بدنیا میاد میگم صبر کن اون موقع باید نگه هم داری بچرو والا😒

خودشناسی DNA plus
منم تا حالا ندیده بودم کسی تو بارداری اینقدر حالش بد باشه .خودم اولی ام. من فشارمم میاد پایین 

شاید بدنامون ضعیفه بالاخره بچه از بدنمون میگیره دیگه

خودشناسی DNA plus
🙄 من ؟😭😭خب حالم بده😭😭😭 میخوام ببینم راه حلی هست یا نه ،والا شوهرم تا میاد میگه خسته ام کارامو ...

هههههخخخ

حالا ظرفارو چجوری میشوره؟

شوهر منکه بخواد بشوره مثه تازه عروسا میشوره

بشقاب و ظرفای ظریفو میشوره

قابلمه هارو میگه بلد نیستم    

بارداری هر دورش یه سختی هایی داره

مثلا من ماه های اخرم کمرم و لگنم اذیتم میکنه

از توالت فرنگی استفاده میکنی؟

خدایا شکرت ...  
هههههخخخ حالا ظرفارو چجوری میشوره؟ شوهر منکه بخواد بشوره مثه تازه عروسا میشوره بشقاب و ظرفای ظریف ...

خخخخخ یاد گرفته تازه یروز انقدر حالم بد بود بهش غذا یاد دادم درست کرد😂😂😂ببینم تا نه ماه کل غذاهارو میتونم یادش بدم یا نه😂😂😂😂آره دکتر گفت ازون موقع دارم استفاده میکنم

خودشناسی DNA plus