2789
آره درمورد تو یه ایرادی که داری زیاد فکر میکنی خیلی زود رنجی نسبتا از چن نفر از ادمای نزدیکت دورت نا ...

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر هستم لطفا جواب بدین 😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره درمورد تو یه ایرادی که داری زیاد فکر میکنی خیلی زود رنجی نسبتا از چن نفر از ادمای نزدیکت دورت نا ...

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه بگین من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست اجرتون با خدا لطفا جواب بدین متولد تیر هستم لطفا جواب بدین 😔😔😔😔

دودلی داره امیرحسین ولی اگه از خودت و رفتارت مطمئنش کنی میادبیشتر ارامش رابطه رو حفظ کن

میشه بمنم بگی،،،، تصمیم ب بچه دارشدن دارم،فعلا دارم فکرمیکنم، ولی خییییلی دلم میخواد بچم پسر باشه، آخه فقط یدونه بچه میخوایم، حالا مگه اینکه خدا خودش 2قلو بزار تودلم، بنظرتون بچه من دخترمیشه یا پسر

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،

حس ششم دیگه چیه خودت رو گول نزن اگه دلگرمی میخوای انشااله هرچیزی که خودت میخوای بشه و برگرده!! ولی ا ...

چیبگم والا جدی خیلی تنهام الان تو گوشی فقط نی نی سایت دارم بعد از کات حوصله هیچی ندارم

نه رفیق داشتم تا الان نه چیزی برا کسی مهم نیستم و دوستم ندارن

ولی همیشه حس میکنم در آینده یه عشق واقعی میاد تو زندگیم

هنوز سنم خیلی کمه ودرگیر اینام

میشه بمنم بگی،،،، تصمیم ب بچه دارشدن دارم،فعلا دارم فکرمیکنم، ولی خییییلی دلم میخواد بچم پسر باشه، آ ...

طبع بدنت یکم سرده رحمتم همینجور خیلیی گرمیجات بخوری میتونی پسر بیاری ولی اول بنظرم دختره اگ اینکارارو نکنی

کم مبین خود را که از بسیار هم “بیشی”🫶🏻

طبع بدنت یکم سرده رحمتم همینجور خیلیی گرمیجات بخوری میتونی پسر بیاری ولی اول بنظرم دختره اگ اینکارار ...

واااای آره واقعا ممنونم ازت،،،، یعنی گرمبجاتو بخورم پسر میشه؟ خیییییلی دلم پسر میخواد

آقایون گرامی نیا درخواست بده، ک شرمندتون نشیم، نیا عاقا، ن جناب، نیا بزرگوار،