2789
عنوان

بااین مرد موندن درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 20 پست

مطمئنن اگه بیشتر فکر کنی خوبیای بیشتریم ازش میتونی بنویسی ظاهر و وضع مالیشم مث اکثر مردای دیگس فک کنم بالای ۹۰درصد ادما ظاهر معمولی دارن و اوضاع مالیشونم حالا یکم بهتر یا بدتره

در مورد خیانتشم فک میکنم همین ترسات باعث سکوتت شده چون ظاهرن نتونستی ببخشیش ک سرد شدی و دیگه خوبیاش ب چشت نمیاد البته حقم داری ولی خب حالا ک خودش پشیمونه و یک ساله داره درست زندگی میکنه اگه میتونی بهش ی فرصت دیگه بده و خودتم شروع ب ترمیم روح و روانت کن واس خراب کردن همیشه وقت هست ی مدت تلاش کن ببین شاید بشه این مشکلو حل کرد از ی مشاور خانوم ک روحیات فمنیستیم نداشته باشه کمک بگیر واس التیام زخمای روحت ی مدت جدا زندگی کردنم میتونه کمکت کنه حالا تو اون تنهایی مشاور بهت میگه چیکار کنی چیکار نکنی

دختر خاله من شوهرش بهش خیانت کرد بعد وقتی خواس طلاق بگیر شوهرش ب دست و پاش افتاد ک غلط کردم و پشیمونو اینا، دیگ طلاق نگرفت ولی هر کاری میکنه دیگ نمیتونه بهش اعتماد کنه شوهرشم باز سرو گوشش میجنبه

ماهور،،، میکاپ عروس سبک اروپایی و نچرال، زیبایی واقعیت رو درخشان تر می کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر خاله من شوهرش بهش خیانت کرد بعد وقتی خواس طلاق بگیر شوهرش ب دست و پاش افتاد ک غلط کردم و پشیمون ...

ببین خیانت اونم ب این شدت،ی چیزیو توزندگی نابود میکنه ک هرکاریم بکنی دیگ نمیتونی برگردونیش،همش فکمیکنم شاید بچه بیاد خوب بشه،اما خودم بچه طلاقم میترسم نشه پای بچه بیگناهم بیاد وسط

خاک برسرم،کم سن بودم و خام،با حرف وگریه خرم کرد برگردوند،انگار الان تازه میفهمم چ بلایی سرم اومده

دور از جون

اگه نمیتونی فراموش کنی جدا شو، لطفاً از این آدم بچه دارم نشو، چون روان یه بچه معصومم فنا می کنی