2789
عنوان

بااین مرد موندن درسته یا نه

533 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها مردی بااین خصوصیات ارزش موندن و ادامه دادن داره؟مهربونه ابراز علاقه میکنه،کاریه،دست بزن نداره اعتیاد نداره،وضع مالی خیلی معمولی درحد یه ماشین و چند تیکه کوچیک طلا فقط بعد ده سال زندگی،قیافه و هیکل بشدت معمولی،خانواده بی فرهنگ و خودشم خاله زنکه😂و اماااااا ۱۲۵۴ بار بهم خیانت کرده درحدی ک مچشو تو خونه خودم با زن گرفتم....الان یکساله عین ادم زندگی کرده میگه پشیمونم و دیگ سمت این کارا نمیرم،شرایط طلاق دارم حق طلاقم دارم اما مشکلات روحی برام پیش اومده از خودشم سرد شدم ذره ای عشق دیگ نیس از سمت من اما میترسم طلاق بگیرم گیر بدترش بیفتم این عاشق پیشه بود این کارو باهام کرد،اخرین بارم مشاورم بهم گفت ازرو وابستگی فقط موندی،بنظرتون این سردی درست میشه؟ اعتماد برمیگرده؟؟؟

لطفا تجربه دارا شرکت کنید پیشاپیش ممنونم ک تایم گذاشتید تاپیک طولانیو خوندید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعتماد که برنمیگرده چون توی جدایی مرددی بمون اگه بازم ازش خطایی دیدی اونموقع دیگه دلت راضی میشه جدا بشی بعدم دیدم گفتی گیر یکی بدترش میفتم خب مجبور نیستی حتما ازدواج مجدد کنی گفتی شرایط مستقل بودن رو داری خب مستقل باش ازدواج مجدد نکن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

اینکه ابراز علاقه شو جز نکات مثبتش در نظر گرفتید ، خنده داره . چون با وجود خیانت ، این ابراز علاقه ، همش الکی و نمایشه . پس خواهشا این و جز موارد حساب نکنید . دست بزن نداشتن و اعتیاد هم والا نمیدونم از کی تاحالا جز موارد مثبت در نظر گرفته میشه، مگه اصلا باید بزنه ؟؟؟؟؟!!!

من واقعا هیچ نکته مثبتی ندیدم تو ایشون ، خیانت های فراوونش هم که دیگه گویای همه چیزه .

من بودم به شخصه نمیموندم .

اینکه ابراز علاقه شو جز نکات مثبتش در نظر گرفتید ، خنده داره . چون با وجود خیانت ، این ابراز علاقه ، ...

قربون نظر دادنت عزیز،ما زنای ایرانی بلانسبت انقد توسری خور بارمون اوردن ک این چیزارو مزیت میدونیم....ی کاربری بود میگف شوهرم یکسره سوپرایز ورستوران وفلان،بخاطر پولش واین کاراش موندم،اما من نه،من وضع زندگیم جداهم بشم درهمین حده ینی جوری نیس بگم موقعیت تاپی رو از دست میدم،پدرمادرمم جداشدن هردو ازدواج مجدد داشتن پیش اونا اعصابم نمیکشه برگردم دوس دارم ی خونه نقلی اجاره کنم یکم ارامش بگیرم

بستگی داره به شرایط شما ، اگه بعد طلاق از نظر مسکن و هزینه ها مشکلی براتون بوجود نمیاد و خانواده پذیرای شما هستن میتونید طلاق بگیرید در غیر این صورت براتون سخت میشه .. الان همسرتون هم باید تلاش کنه که این سردی برطرف بشه اون آیا تلاشی کرده ؟

اینکه ابراز علاقه شو جز نکات مثبتش در نظر گرفتید ، خنده داره . چون با وجود خیانت ، این ابراز علاقه ، ...

اینم بگم،خودمم ادم مطیعی هستم،عین بره هرچی میگه میگم چشم،یکسره تو خونم مگه با خودش یا مامانم برم بیرون،بددهن و سرزنشگر نبستم حال بدمو میریزم تو خودم،اشپزی خونه زندگی تمیز،از نظر قدوهیکل و قیافه هم بهش سرم،من ۲۸ سالمه اون ۳۷،بچه هم ندارم

اعتماد که برنمیگرده چون توی جدایی مرددی بمون اگه بازم ازش خطایی دیدی اونموقع دیگه دلت راضی میشه جدا ...

سه بار مچشو گرفتم هرکدوم ب فاصله یکسال،و هربار با ادمای متعدد و مختلف

دختر چرا باید با همچین مرد مریضی بمونی ؟ روحت پژمرده کرده ازش جدا شو از کجا معلوم الان زرنگ تر نشده ...

نمیدونم،از پارساله گوشیش کلا دیگ جلو دسته،ظاهرا درست شده،دیگ خودمم نمیدونم چیکار کنم...