2777
2789

سلام

من بخاطر تشكيل نشدن قلب دكترم گفت فرداصبح برم بيمارستان و اول قرص ميدن اگر چيزى باقى موند بايد كورتاژ بشى

گفت دردناكه

من خيلى ميترسم. يعنى دردش چه جوريه.زايمان خودم سزارين بود آخه.همونشم بيمارستانو گذاشته بودم سرم چون ضعيفم و تحمل دردم پايينه.

مشكل اصليم اينه كه پسر ده ماهم شير ميخوره مرتب. اگه زياد تو بيمارستان باشم هم سينه هام ميتركه از درد بخاطر موندن شير،هم بچم اذيت ميشه خيلى

بهش گفتم تو خونه سقط كنم گفت خطرناكه

آخه تو خونه فكرميكنم راحت ترم و بچمو ميبينم حداقل

توخونه نميشه واقعا؟دردش چقده؟چرا از اول كورتاژ نميكنن؟

اگه ميدونيد توروخدا راهنمايى كنيد. همين جور دارم گريه ميكنم.

چند ماهته عزیزم؟

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردسقط خیلی زیاده کاش کورتاژکنی دردسزارین خیلی شرف داره کورتاژ خیلی راحت وکم درده

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بیمارستان نرو.‌تو‌خونه راحت سقط میشه . منم سقط داشتم تو هشت هفته.گرمی بخور و‌تا میتونی پیاده روی کن. می افته‌ بیمارستان بدتره. از من گفتن. استرس محیطشم بدتره. تو خونه با مامانت اینا باش هیچی نمیشه. درد ک داره ولی بهتر از بیمارستانه از نظر من

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

اروم باش دوست من هر چقدر ریلکس تر باشی کار بهتر پیش میره چون جنین سالم رو نمیخوای سقط کنی و فاقد قلبه کار خوب پیش میره و انشالله اصلا به کورتاژ نمیکشه 

تو خونه که نمیشه خطرناکه باید تحت نظر باشی 

شیاف برای تسکین درد بهت میدن چیز خاصی هم نیست اما اگر استرس داشته باشی روی فشار خونت اثر میذاره و کار رو پیچیده میکنی ارامش بهترین چیزه

حال متکلم از کلامش پیداست

بیمارستان باشی بهتره بنظرم 

من دوقلو شش هفته تو خونه سقط کردم با قرص ..و شیاف ضد درد 

اصلا درد نداشتم فقط استرسش منو کشت 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

زعفرون دم کرده با گلاب و‌نبات. 

چای زنجبیل.

چای دارچین.

اویشن دم کرده با نبات 

گل گاوزبون و‌نبات

تخم شوید با نبات 

من اینارو هرروز از هرکدوم دولیوان میخوردم. روز پنجمم افتادم به خونریزی و سقط

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خب پس چرا از اول كورتاژ نميكنن؟

کورتاژ یه عملیات تهاجمی هست. شما تازه سزارین شدی دیواره رحمت اسیب پذیره 

اجازه بده متخصصت در این باره تصمیم بگیره و لزومی هم نداره تا وقتی راه ساده تری هست

حال متکلم از کلامش پیداست

انشاالله که آخرین تجربه ی سقطت باشه

من ساعت سه چهار بعد ازظهر بستری شدم بهم شیاف دادن تا ساعت هشت نه شب خوب بود واییییییییی چشمت روز بد نبینه ساعت نه شب تا سه صبح زمین رو گاز میزدم درد وحشتناک و خونریزی واویلا 

ساعت سه گفتن خوب سقط شده ولی بازم باید بری کورتاژ و تازه ساعت سه رفتم کورتاژ و ساعت ١١ صبح مرخص شدم 

با این همه خونریزی و درد واقعا معجزه بود که الان زنده ام

خدا لعنتشون کنه کاش از اول کورتاژ میکردن

جان دلم اگه میتونی فقط کورتاژ کن که این همه درد و خونریزی رو تحمل نکنی 

خب پس چرا از اول كورتاژ نميكنن؟

چون بیهوشی داره من درد سقط کشیدم تاپای مرگ رفتم بعدکورتاژم کردن خدانگذره ازشون بیمارستان خصوصی بودمثلن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)