2777
2789
عمومیارو بالای ۵۰میزنم..ریاضیم یکم ضعیفه بقیه ام بد نیس میتونم بهتر بکنم درصدامو

من جات باشم این ماهو ب کوب میارم میتونی عمومیارو به هشتاد برسونی ریاضیم به 30 بقیشونم که خوبه

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات باشم این ماهو ب کوب میارم میتونی عمومیارو به هشتاد برسونی ریاضیم به 30 بقیشونم که خوبه

اشتباه نوشتم این ماهو بکوب میشینم میخونم منظورم بود

ادمک لال نباش پرو باش  
من خیر سرم دندون میخواستم اما تلاشم در حد پرستاریم نبود امسال...نمیدونم این ۹ماه چجوری گذشت از یه طر ...

ینی فقط دندون میخوای؟ب رشته های دیگه فکر نمیکنی؟

ادمک لال نباش پرو باش  
اخه منطقه دو الان تو کانون زد 16هزار تا 18هزار

کانونو ولش کن بهتر از ۱۵هزار میشی مطمئن باش..مخصوصا که زیستت خیلی بد نیس و عمومیات بالاس

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
کانونو ولش کن بهتر از ۱۵هزار میشی مطمئن باش..مخصوصا که زیستت خیلی بد نیس و عمومیات بالاس

عه خوبه پس

خیالم راحت شد

فیزیکو و ریاضی منو تو گل گذاشتن 

ادمک لال نباش پرو باش  
اخه منطقه دوام هااااااا تو تخمین رتبه کانون میزنی کمتر میاد

البته بستگی داره به سطح سوالا و داوطلبای امسال..با پارسالیاخودتو مقایسه نکن روحیه ات ضعیف میشه

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
اخه منطقه دو الان تو کانون زد 16هزار تا 18هزار

ببین یه چی بهت بگم کلا این یه ماهو دور حواشی خط بکش نه با کسی کار داشته باش نه به درصد وتخمین رتبه ها نگاه کن.... ترمز بریده درس بخون باور کن بهتر از این درصدا که گفتی میاری