2777
2789

گلابی سیب خربزه روی سیب سرخ سوره یوسف بخون واسه صبوری بچه من اینو به عینه تجربه کردم بعد هر نماز دست راست روی شکم و سوره والعصر بخون 

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
چیزایی بخور ک حالتو خوب کنه .. الان اوایلشم هستی با تهوع سختت میشه کلا میوه خوبه   هر میوه ای

هر چی می خورم به دهنم برمیگرده سیب که اصلا پرتقال بزور آب طالبی هم میتونم کم کم بخورم 

خودشناسی DNA plus

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی می خورم به دهنم برمیگرده سیب که اصلا پرتقال بزور آب طالبی هم میتونم کم کم بخورم 

سخت نگیر الان زوده ..هنو خیلی راه داری تا 9 ماه .. این تهوع هم موندگار نیست

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ما چندتا داشتیم بچه های خیلی زیبایی بدنیا آوردن و در عین حال بسیار آروم . وقتی از مادراشون پرسیدم گف ...

منم تمام بارداریم کارم قرآن خوندنونمازخوندن بودن    همسرم همش میگفت بچه ی ماآخرسرملا میشه    الان بچه م فوق العاده آروم وخوش خنده س     اطرافیان میگن اصلن تاحالاگریه شودیدی؟؟    

چیکار کرده چشم بچش روشن شده؟

هیچی 😒 از اون ادماست که حالیش نیس کیباردار شد و چی به چیه 

باورمیکنی چهارماهگی رفت دکتر اونوقتم گفتن پسره. دوتاشونم چش مشکی فقط جد پدری جاری م یکم بورن اما نه از اون بورهای خوشگل

منم تمام بارداریم کارم قرآن خوندنونمازخوندن بودن    همسرم همش میگفت بچه ی ماآخرسرملا میشه ...

منم یه شاگرد داشتم بچه  چهره ش نور بود خیلی آروم وصبور بود.بعدا فهمیدم باباش حافظ قرآنه.تازه کافی بود فقط یه بار درس روبگم همون موقع حفظ میشد قشنگ

منم تمام بارداریم کارم قرآن خوندنونمازخوندن بودن    همسرم همش میگفت بچه ی ماآخرسرملا میشه ...

دخترخاله ها و دختر داییا منم سر بچه هاشون میخوندن فوق العاده اروم و زیبا بودن بچه هاشون ولی متاسفانه من نخوندم بچم همش گریه میکرد