2789
عنوان

کدوم رشته هنرستانو برم

668 بازدید | 11 پست

تو منطقه ما هنرستان سه تا رشته داره یکیش صنایع غذایی یکیش کامپیوتر یکیشم گرافیک رایانه ای

من مجبورم یکی از این سه تارو برم

ریاضیاتم ضعیفه کامپیوتر نمیرم اون دوتای دیگه چطورین کسی اطلاع داره ؟برای گرافیک رایانه ای و صنایع غذایی کدوم درسامون باید قوی باشه 😭

هنرستان که کامپیوترش ریاضی نداره🙄🙄🙄

دانشگاه ریاضی داره

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به کدوم بیشتر علاقه داری گلم،میتونی ربات هوش مصنوعی نصب کنی ببینی واقعا ب کدوم رشته علاقه داری

من رشته کامپیوتر خوندم زیاد ریاضی پیچیده ای نداره،تو مدرسه طراحی صفحات وب بودم همش کد نویسی سایت فوتوشاپ بود ،در دانشگاه هم سخت افزار و نرم افزار ،آی تی خوندم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

نظرتون راجع به آینده رشته کامپیوتر چیه ؟دخترمنم هنرستان شبکه و نرم افزار خونده امسال کنکور داره ولی انتخاب رشته اولویت اولش شبکه و امنیت شریعتی ولیعصر تهران زده

راستش من خودم یکم استرس دارم آینده شغلی داره یانه اصلأ کدوم رشته بهتره دخترم علاقه زیادی به کامپیوتر داشت با معدل ۲۰ وارد هنرستان شد

ممنون میشم نظرتون بگین

عضو تاپیک مینیمالیست ها ⏮️وزن اولیه ۷۵۸۵۰🔓وزن فعلی ۷۴۲۵۰🔓هدف بعدی ۷۳ 🔒وزن هدف۶۰🔒

هنرستان که کامپیوترش ریاضی نداره🙄🙄🙄دانشگاه ریاضی داره

چرا داره

اونی که شما میگید باید بری دیپلم ریاضی بگیری بعد برای دانشگاه بری مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر

خیلی ها هم از کلاس دهم میرن رشته کامپیوتر یعنی اصلا وارد نظری نمیشن میرن فنی

به کدوم بیشتر علاقه داری گلم،میتونی ربات هوش مصنوعی نصب کنی ببینی واقعا ب کدوم رشته علاقه داریمن رشت ...

راستش هیچکدومو دوس ندارم

رشته ی من انسانی بود دهم رو خوندم دیگه نرفتم

درمورد مدرسه بزرگسالان اطلاعاتی داری عزیزم؟

نظرتون راجع به آینده رشته کامپیوتر چیه ؟دخترمنم هنرستان شبکه و نرم افزار خونده امسال کنکور داره ولی ...

کامپیوتر رو خیلی میگن رشته آینده داریه

الان دیگه همه چی با سیستم و کامپیوتره

باید پولت قوی باشه. مخصوصا گرافیک..باز صنایع درسی تره ولی گرافیک همش پولیه هی باید بخری بخری بخری

عزیزم در مورد مدرسه بزرگسالان اطلاعاتی داری؟ رشته خودم انسانی بود تا یازدهم خوندم بنظرت میشه تو بزرگسالان ادامه بدم دیپلم بگیرم؟

باید پولت قوی باشه. مخصوصا گرافیک..باز صنایع درسی تره ولی گرافیک همش پولیه هی باید بخری بخری بخری

عزیزم درمورد مدرسه بزرگسالان اطلاعاتی داری؟ رشته خودم انسانی بود تا یازدهم خوندم

بنظرت میشه تو بزرگسالان ادامه بدم دیپلم بگیرم؟