2777
2789
عنوان

خانمهایی که خرداد 97 میخوان اقدام کنن بیاین اینجا.

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما منم ميخام اين ماه اقدام كنم البته رژيم پسر رو دست پا شكسته گرفتم اما هنوز پري نشدم كه بعدش بزارم در اصل بايد امروز ميشدم اما فكر كنم باز استرس دارم خيلي دوست دارم همين ماه اول بشه خسته ام دوستم ميگه يك تيكه نبات رو شياف كني رحمت گرم ميشه و زودتر حامله ميشي موندم بكنم يانه؟البته اين موضوع ربطي به جنسيت نداره

سلام خانما منم ميخام اين ماه اقدام كنم البته رژيم پسر رو دست پا شكسته گرفتم اما هنوز پري نشدم كه بعد ...

منکه نشنیدم تا حالا..

بهتره کارای غیراصولی آدم انام نده.. یوقت مشکلی پیش نیاد براش

مرسی گلم. پیش دکتر عارفی عملم بیمارستان بهمن هست. شما کجا انجام میدی؟ الان کدوم مرحله هستی؟

ان شاءالله نتیجه عالی بگیری و زایمانتم راحت باشه،

من ازمایشام کامل شده الان، اخرین عکسو باید بگیرم چون رحمم دوشاخه ک معلوم کنن کجا باید بکارن ولی راستش خیلی دوست دارم برم یزد پیش دکتر افلاطونیان، فعلا پیش دکتر ضیایی هستم بیمارستان آتیه

سلام خانما منم ميخام اين ماه اقدام كنم البته رژيم پسر رو دست پا شكسته گرفتم اما هنوز پري نشدم كه بعد ...

تزریق واژینال عسل برای پاکسازی را شنیدم اما نبات را نه. اگر می خوای این کار را کنی حتما پیش یه پزشک طب سنتی برو و راهنمایی بگیر.

برای گرم کردن رحم از روی شکم روغن سیاهدانه بمال و ترکیب عسل و پودر سیاهدانه هم بخور

ان شاءالله نتیجه عالی بگیری و زایمانتم راحت باشه، من ازمایشام کامل شده الان، اخرین عکسو باید بگیرم ...

دکتر افلاطونیان خودشون دیگر انجام نمی دن و معمولا گروهشون انجام میده. به دکتر ایمان داشته و توکل کن ان شا الله که نتیجه میگیری.

پس پانکچر شدی و مثل من در مرحله انتقال هستی؟

دکتر افلاطونیان خودشون دیگر انجام نمی دن و معمولا گروهشون انجام میده. به دکتر ایمان داشته و توکل کن ...

جدی؟ نمیدونستم خودش دیگه انجام نمیده، نه عزیزم قراره انجام بشه ان شاءالله ولی عجیب استرس گرفتم، شما بیهوش بودی؟

دکتر افلاطونیان خودشون دیگر انجام نمی دن و معمولا گروهشون انجام میده. به دکتر ایمان داشته و توکل کن ...

از ته دلم برات دعا کردم واقعا ازخدا میخوام راحت و بدون مشکل انجام بشه و ان شاءالله نتیجه مثبتو ک دیدی خوشحالیتو جشن بگیری 

جدی؟ نمیدونستم خودش دیگه انجام نمیده، نه عزیزم قراره انجام بشه ان شاءالله ولی عجیب استرس گرفتم، شما ...

استرس نداره گلم.

توی مرحله پانکچر بیهوشی کامل هست عزیزم.

اما انتقال مثل معاینه هست و بیهوشی نداره.

من آخر بهمن پانکچر شدم و آخر خرداد انتقالم هست

استرس نداره گلم. توی مرحله پانکچر بیهوشی کامل هست عزیزم. اما انتقال مثل معاینه هست و بیهوشی نداره. ...

چقد راحت شد خیالم،مرسی عزیزم

به امیدخدا بیای خبر مادر شدنتو بهمون بگی